More

  RECENTE POSTS

  Brekend: Man springt van publieke tribune in de Tweede Kamer

  Er is zojuist een man van de publieke tribune van de Tweede kamer gesprongen. Meer volgt

  Terwijl Arno Rutte van de VVD aan het spreken was, heeft een man zich met een riem proberen te verhangen in de Tweede Kamer (aldus een geschokt Kamerlid). Dat is dus niet gelukt. Man is vervolgens van de publieke tribune naar beneden gevallen. Er is nog weinig bekend over de toedracht. Inmiddels is de politie aanwezig in de plenaire zaal. Voorzitter van de tweede Kamer, Khadija Arib, houdt de man stabiel.

  De man zou een sleutelkoord of een riem aan de balustrade van de publieke tribune hebben gebonden en vervolgens gesprongen zijn. Man is inmiddels op een brancard afgevoerd.

  De man in kwestie heeft zijn daad op facebook aangekondigd. Hij zou al vier weken in een tentje voor de Tweede Kamer gebivakkeerd hebben om aandacht te vragen voor de legalisering van softdrugs voor medicinaal gebruik.

  De man die vanmorgen zelfmoord heet proberen te plegen in de Tweede Kamer om zo aandacht te vragen voor de legalisering van medicinale cannabis is de Groenlose activist Hans Kamperman. Hans Kamperman bivakkeerde al weken voor de Tweede Kamer, maar het ging naar eigen zeggen al even niet heel goed met hem.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  10 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  10 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  22/03/2018 - 13:49 13:49

  “Ik doe dit voor aarde”
  Drugs are bad m’kay?

  Møhammed Said al Sahaf
  22/03/2018 - 14:37 14:37

  Het NOS journaal item hierover was hilarisch. Beelden van massa’s dode koeien en varkens die met machines achteloos in containers geflikkerd worden, geen probleem. Slachtpartij ergens in Syrië, aanval op moskee in Egypte met honderd doden, zoveelste schietpartij op school in VS. Geen probleem. Lijk van een vermiste tiener gevonden, niks aan de hand.
  En nu? Audio van iemand die van een balkon springt en Arno Rutte die verschrikt een hand voor de mond slaat, een weergaloos hupje laat zien en dan probeert een sprintje te trekken. Presentatrice komt weer in beeld en meldt met doodgraversstemmetje, “Voor wie hulp nodig heeft na het zien van deze beelden dan..”

  Nou is Arno ook niet moeders mooiste maar dit gaat wel heel ver, als ik hem was sleepte ik de NOS voor de rechter.

  Bismarck
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  22/03/2018 - 14:42 14:42

  Ja hallo, zelfmoord, dat mag niet van het huidige Gristenkabinet.

  Møhammed Said al Sahaf
  Antwoord aan  Bismarck
  22/03/2018 - 15:03 15:03

  Jawel, maar het moet gewoon door oldskool voor de trein te springen zodat het treinpersoneel weer lekker door je overblijfselen kan waden om je sigarenkistje te vullen.
  Ik sta hier wel een beetje dubbel in, aan de ene kant moet je eruit kunnen stappen zonder een ander trauma’s te bezorgen, en liefst ook nog een beetje pijnloos, maar.. Het is een stuk handiger om je schoonmoeder zo’n middel in de thee te gooien dan om haar voor de trein te douwen.
  En het overal verkrijgbare broodmes in haar rug kan ervoor zorgen dat mensen aan zelfmoord gaan twijfelen, dat is geen optie.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  22/03/2018 - 15:08 15:08

  Ik ben gewoon een goedwillende burger die misleid is door de overheid
  – Hans Kamperman

  De oorzaak van je problemen buiten jezelf leggen, is altijd een goede oplossing.

  comment image

  Hans Olo
  22/03/2018 - 16:38 16:38

  Dat ‘medische wiet’ is gewoon een Amerikaans lulverhaal om de legalisatie er door te drukken. Daar lig je dan met je bek op het journaal.

  Roel Zwaar
  Lid
  22/03/2018 - 17:23 17:23

  Zie je nou wel dat de overheid je niet laat hangen?

  Hans Olo
  23/03/2018 - 13:32 13:32

  Hee, brekend. Hij vindt het met de kennis van nu toch geen goed plan.

  Bismarck
  Antwoord aan  Hans Olo
  24/03/2018 - 01:19 01:19

  Je liegt, hij heeft alleen spijt dat mensen het hebben moeten zien. Nog steeds een tikkeltje slap van hem, want de de puppets kunnen er zich nu nog steeds niets van aantrekken (en pre-emptief met tergverwijzing naar hem ook niet naar succesvollere anti-magniet-zelfmoordenaars).

  Hans Olo
  Antwoord aan  Bismarck
  24/03/2018 - 01:36 01:36

  Ik lieg? Jij gelooft alles wat de staatsmedia schrijft.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN