More

  RECENTE POSTS

  BREKEND: Linda Duits mag weer geneukt worden

  Gisteren heeft het RIVM bekendgemaakt dat na lange bestudering van wetenschappelijke data de kogel door de kerk is: “Linda Duits mag vanaf heden weer geneukt worden“.

  Een ruime week geleden had ze zich beklaagd dat ze door de coronamaatregelen helemaal niet geraakt werd en dat wel graag weer wilde. Want door de social distancingregels was er helemaal niemand geweest om van d’r afgetrapt te worden, zelfs geen hardnekkige SOA stak nog het (virale) kopje op. Gelukkig voor Linda Duits is dat alles nu niet langer verboden. Zelf reageerde ze heel opgelucht: “Ik hoop dat het nu ook snel gebeurt, want het begint echt schrijnend te worden.” Haar boekingsagent laat weten dat het echt alleen maar om een opening voor seksbuddy gaat, er wordt expliciet geen knuffelmaatje gezocht.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  17/05/2020 - 18:20 18:20

  Spel is om te bakken, niet om te neuken. Kutverreke

  Bobbie Rotkop
  Bobbie Rotkop
  Lid
  18/05/2020 - 09:13 09:13

  Oh fuck, dit is echt? Ik las gisteren een post op facebook van een Engelse vriend van mij over dit onderwerp, was de eerste keer dat ik er iets over las, ik dacht dat het bullshit was.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  18/05/2020 - 09:56 09:56

  Nu we in rap tempo het LHBT acroniem uit aan het breiden zijn met de overige letters van het alfabet, is het misschien aardig om even een andere mogelijkheid te overwegen. Gewoon stellen dat iedereen mag leven zoals en met wie hij dat prettig vindt, zolang hij een ander daarmee niet lichamelijk kwetst of anderszins het leven zuur maakt. Dan hoef je verder niet elke geaardheid apart te benoemen. Scheelt een hoop moeite lijkt me.
  Kunnen we daar niet even een wet voor opstellen?…Oh, die is er al…Nou, zeik dan niet verder.

  Ik Quote Freek nog maar eens: “Steeds meer mensen benadrukken hun anders zijn, om aan te tonen dat iedereen gelijk is”

  Bismarck
  18/05/2020 - 13:13 13:13

  “Waarom die tekst is aangepast? “
  Ik gok dat de tekst is aangepast nadat de GristenUnie-bewindslieden door hun achterban erop opmerkzaam waren gemaakt en hem alsnog uit het bakje “voor kennisgeving” hadden gevist en gelezen.

  “een opening voor seksbuddy”
  Mogen we ook nog informeren om welke opening het gaat?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN