More

  RECENTE POSTS

  BREKEND! Islamitische Staat fuseert met Christine Le Duc!

  Aandeelhouders moeten komende dagen nog hun goedkeuring geven, maar het lijkt onvermijdelijk dat de twee noodlijdende retailfirma’s Christine Le Duc en Islamitische Staat, fuseren tot “Erotische Staat”. Beursanalisten reageren verheugd en noemen het samengaan een logische stap, aangezien beide firma’s elkaar goed aanvullen.

  Zo zullen de beulen van Islamitische Staat voortaan gebruik gaan maken van zwepen uit het assortiment van Christine Le Duc. Ook zullen Islamitische Staat werknemers voortaan Blasfemisten, Gristenhonden en andere goddelozen op brute wijze van kant maken, dat afkomstig is uit de distributiecentra van Christine Le Duc. Ook het tuig van Islamitische Staat zal na de fusie door Christine Le Duc geleverd gaan worden, althans zover het om exemplaren van leer gaat. De vakbonden CNV en FNV zijn in principe blij dat een groot deel van de werkgelegenheid behouden blijft, maar maken zich op een aantal punten wel zorgen. Zo zijn ze niet erg te spreken over de donkere kamertjespolitiek bij Christine Le Duc, en het feit dat Islamitische Staat geen overuren meer zal uitbetalen is een groot struikelblok voor de bonden, maar met name het FNV verwacht dat daar wel een oplossing voor gevonden zal worden. Bij vakbond CNV Vakmensen staat de telefoon roodgloeiend.

  “Ik krijg veel belletjes van Islamitische Staat medewerkers”, zo meldt een woordvoerder van de CNV. “Ze maken zich grote zorgen nu ze salaris moeten inleveren. Velen vinden dat onmenselijk”.

  Van de nieuw te vormen retailgigant “Erotische Staat” verwachten de directies dat deze de online-concurrentie beter aan zal kunnen, en dat met name het slechte imago van Islamitische Staat zal verbeteren.

  “Nu nog laten teveel westerse atheïsten zich liever online terroriseren, zo meldt een directiewoordvoerder, “door onze krachten te bundelen proberen we dat tij te keren”.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN