More

  RECENTE POSTS

  Brekend: Islam is liefde en met een kinderhoofd rondzwaaien

  Vrij bizar bericht via het propagandakanaal de nieuwssite rt.com. In Moskou is zojuist een in het zwart gehulde vrouw aangehouden die bij de ingang van een metrostation stond te zwaaien met een kinderhoofd in haar hand, terwijl ze “Allahu Akbar” riep.

  Eerder vanochtend vonden de Russische autoriteiten bij een brand in een appartement al het lichaam van een drie- tot vierjarig meisje, waarvan het hoofd was verwijderd. Het kind was op gruwelijke wijze vermoord. Voor deze moord is het kindermeisje aangehouden, maar het is niet duidelijk of dat dezelfde vrouw is die zojuist is aangehouden bij metrostation “Oktyabrskoye Pole” in het noordwesten van de Russische hoofdstad.

  De vrouw zou ook geroepen hebben dat ze een bomgordel droeg en deze tot ontploffing wilde brengen. Meer nieuws volgt ongetwijfeld later.

  Update: De vrouw lijkt inderdaad het “kindermeisje” te zijn geweest van het gedode meisje. De vrouw, afkomstig uit een een Centraal Aziatische republiek, heeft waarschijnlijk ook het eerder genoemde appartement in brand gestoken, om met het kinderhoofd naar het metrostation te vertrekken, waar ze al zwaaiend met het kinderhoofd Allahu Akbar riep en dreigde met een zelfmoordaanslag. Maar er zijn geen explosieven aangetroffen op de vrouw.

  Update: de vrouw is inmiddels aangehouden, waarna bleek dat ze geen bomgordel droeg.

  Update: De vrouw wachtte tot de ouder het appartement verlieten met hun oudere kind, vervolgens onthoofdde ze de jongste dochter en stak ze het appartement in brand.

  Update: Bij ingang van de metro zou de vrouw hebben geroepen dat ze een terrorist was.

  Helemaal onderaan dit bericht een video van de vrouw met het kinderhoofd in haar hand. Wegens redelijk “graphic”, ook al is het van een afstand gefilmd, niet geschikt voor jonge en gevoelige kijkers.

  https://www.youtube.com/watch?v=XifmV24hPJQ

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN