More

  RECENTE POSTS

  BREKEND! CITION KAPOTDOOD!!1!!!!

  Zo. *veegt zweet van voorhoofd af* Dat was even zwaar. Maar het is gelukt. Per 1 januari 2016 zullen de nazi’s de parkeerbeheerders van Cition niet langer de straten van Amsterdam onveilig maken voor schichtige Joden parkeeronverlaten. Hebben wij dat volledig gedaan? Nee, dat gaan we niet claimen. We zijn -edet- niet. Maar we hebben er wel aan bijgedragen. Want gottogot wat bleken het toch een stelletje op de wet pissende burgerhatende semi-ambtenaren te zijn. We wachten momenteel op een uitspraak in de tweede zaak die tegen hen loopt. Vraag is niet of we die winnen maar op hoeveel punten. En de volgende vraag is of ze (naast de veldwachters parkeerwachters) ook de juristen overnemen bij Egis, want dan konden ze het nog wel eens druk krijgen. Gelukkig hoeven de stagairs van de RC Juridisch zich niet kapotdood te vervelen, want een nieuwe ster dient zich aan het firmament aan. ROTTERDAM. Want waar 010 normaal een eeuw of 100 voorloopt op 020, heeft parkeerbeheer 010 nu bedacht dat het leuk is om de privacy van burgers te verkloten zoals alleen 020 dat kon. Er komen scanauto’s. Dat was het moment waarop de wave werd ingezet in de RC Juridisch vleugel.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  01/07/2015 - 12:21 12:21

  Alle medewerkers die nu nog bij Cition werken zullen onder dezelfde voorwaarden bij Egis blijven werken.

  Als ik jou was dan zou ik dus niet te vroeg juichen. Iets met vos, haren en streken.
  Dezelfde gladjakker die je een bon aansmeerde die uiteindelijk aanvechtbaar was zal dat niet anders doen in de nieuwe setting. Alleen het uniform is anders.

  Susan Heklicht
  01/07/2015 - 15:25 15:25

  “Onder meer in Delft en Amsterdam worden de scanwagens al gebruikt.” Hebt u dat gemist, RC Juridisch?

  behanger
  Beheerder
  02/07/2015 - 10:11 10:11

  En waarom vind Amsterdam het een goed idee dat een buitenlands bedrijf komt scannen wie er parkeren in Amsterdam? Ik zie daar wel een privacy dingetje, niet zo ernstig als met de paspoortvingerafdrukken die in Frankrijk worden beheerd, maar wel iets dat moeilijk te controleren en te beheersen is. Ga maar eens oud Hollandsch wobben in .fr.

  Eerlijk gezegd snap ik niet zoveel van deze serie topics. Er staat nergens helder wat de inzet is, wat de Informele Vereniging Retecool wil bereiken noch wat daarvan nu werkelijk bereikt is. En dat terwijl het inhoudelijk gezien mijn favoriete reeks had kunnen zijn.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN