More

  RECENTE POSTS

  Bomaanslagen? Bij het Berlage Lyceum lachen ze erom

  Ophef rond een tweet van een 15-jarig meisje uit Amsterdam vandaag. Na de bomaanslagen in Brussel vanmorgen, waarbij doden en gewonden vielen, tweette de 15-jarige Sanne over een school in Amsterdam, waar gelachen werd om de aanslagen.

  Ook werd er gezegd “hahah kapot fatoe man hopelijk gaan kanker veel mensen dood ah“. Het lijkt ons belangrijk dat bekend is op wat voor school dit gedrag tolereert. Sterker nog, de leraren doen volgens Sanne “nooit iets” .

  “Toen de aanslag op Parijs was gebeurd reageerde mijn klas zo..”~ Sanne

  Retecool ging het na en we zijn er redelijk zeker van dat het gaat om een afdeling van het Berlage Lyceum in Amsterdam. Daar is het blijkbaar zo relaxt dat terrorisme toejuichen gewoon getolereerd wordt. We snappen ineens waarom die school niet zo populair is. Nou zijn we hier niet zo’n fan van de meningenpolitie, maar dit is natuurlijk wel een school. Daar moeten leerlingen leren hoe het wel hoort.

  tweet3

  tweet1tweet2

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Chubbychaser
  22/03/2016 - 21:20 21:20

  Sinds wanneer trekken we ons iets aan van de mening van pubers? Lekker schoppen is wat je doet op die leeftijd, maakt niet uit waartegen als het maar flink veel aandacht trekt.

  MadDieu, drukt zijn snor
  22/03/2016 - 21:59 21:59

  Haar ouders zouden er goed aan doen om Sanne zsm te verhuizen / uit huis te plaatsen, wisselen van school is echt onvoldoende. Sanne heeft eerder geklaagd over de medeleerlingen en is inmiddels het pispaaltje.

  Via andere blogs kun je haar identiteit achterhalen. Haar moeder geloofd in een maakbare samenleving en weet helaas wat beter en wenselijk is.

  B-sting
  22/03/2016 - 23:14 23:14

  In ander nieuws: wetenschappelijke studies wijzen uit dat pubers egocentrische klootzakjes met ongefundeerde opinies zijn en die nog niet de consequenties van hun daden en woorden goed kunnen overzien. En dat dat al eeuwen zo is. Want “YOLO” en “haha prank, want die shit is grappig man.”

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN