More

  RECENTE POSTS

  Bom Koffer Jihad Utrecht Centraal 12:00 vanmiddag

  Ja. Dat moest even. ReteUWV doet vandaag een stukje werving naar de mensen toe, u dus, want u maakt allemaal kans op een baan bij de AIVD. De titel is dan ook om de gleufhoeden even wakker te krijgen zodat ze de commentaarpanelen alhier in de gaten houden. Ieder jaar richting de kerst doet de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst een kerstpuzzel voor haar medewerkers. Die moet, aldus de AIVD, systematisch en logisch denken stimuleren, want daar schort het nogal eens aan bij de roverheid blijkbaar.

  Sedert 2011 zetten ze de interne puzzel ook online voor demense, waarbij aangetekend wordt dat het nog nooit iemand gelukt is om alle vragen juist te beantwoorden. Want inderdaad, als u dolgraag in de gaten gehouden wilt worden wilt weten of u een beetje logisch en systematisch denkt kunt u de antwoorden insturen, voor 11 januari 2016. Het is niet zo dat sommige vragen door niemand juist beantwoord werden maar nog niemand heeft de test in z’n geheel juist gemaakt. Aangezien we hier op den RC’s toch met het schuim der aarde de crème de la crème van weldenkend Nederland verzameld zijn moet het natuurlijk een eitje zijn om dat even bunkerhard te crowdsourcen.

  Dus bij deze de oproep aan de lezers, zet lekker de Top 2000 aan, uw denkpet op, print de puzzel uit en dan lekker rond de kerstboom puzzelen. Antwoorden mogen hieronder in de reaguurpanelen of wanneer u voor de winst gaat via de redactiemail, dan laten we u weten of u het goed had. We hebben hem namelijk zelf net even tijdens de maandagochtendredactievergadering gemaakt. Leuk.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  MadDieu, drukt zijn snor
  14/12/2015 - 10:56 10:56

  De eerste is een inkoppertje NEGENTIEN

  barq
  Lid
  14/12/2015 - 11:23 11:23

  De tweede TWINTIG

  Alpha Kenny Wun
  14/12/2015 - 15:04 15:04

  Drie a) zijn liederen van Drs. P (die ons ontvallen is dit jaar)

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN