More

  RECENTE POSTS

  Boeing 777 Van Archiefmappen

  Luca Iaconi-Stewart had blijkbaar nog een stuk of 14 miljard archiefmappen (of manila folders) over en is daar de afgelopen zes jaar helemaal los op gegaan. hij heeft met deze papieren mappen namelijk een volledig waarheidsgetrouw model (1 op 60) van een Boeing 777 van Air India nagebouwd. hij kwam op dit idee na het volgen van een les architectuur waar hij leerde om schaalmodellen van papier te maken. Op het internet vond hij zeer gedetailleerde tekeningen van een Boeing 777. Die heeft hij vervolgens in Adobe illustrator nagetekend, om daarna de onderdelen uit het papier van de archiefmappen te snijden. De detaillering is echt waanzinnig, zoals je hieronder kunt zien en alles lijkt te werken zoals het ook in een echte Boeing werkt. Alle video’s van Luca’s Boeing kun je hier vinden en op zijn flickr account heet hij nog veel meer gedetailleerde foto’s staan.

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  wout
  wout
  07/12/2014 - 16:29 16:29

  En dan nu nog een miniatuur BUK van de met TOP secret gemerkte mappen in Xaderps hangmappenla!

  Verder word ik, zoals altijd met dit soort dingen, heen en weer geslingerd tussen bewondering en minachting voor zoveel inzet en vaardigheid bij zo’n futiele taak.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  07/12/2014 - 18:21 18:21

  Ik heb nog nooit gulwings gezien bij een Boeing, maar dat komt omdat ze daar bij Boeing nooit eerder zelf opgekomen zijn natuurlijk.
  Verder chapeau want mooi gedaan, al doe ik zelf ander modelbouw waar ik meer mee heb.

  BIokhuthypotheek
  BIokhuthypotheek
  Gast
  08/12/2014 - 10:18 10:18

  Dat lijkt anders verdacht veel op lego.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN