More

  RECENTE POSTS

  Blokfluit Action uit handel door mogelijke productiefout

  Speelgoedfabrikant Klambro International waarschuwt voor blokfluiten die zijn verkocht bij winkelketen Action. Door een mogelijk productiefout kan er een schel en onaangenaam geluid uitkomen.

  Dit laat het bedrijf uit Waddinxveen vandaag weten middels een persbericht. Het gaat om vier soorten blokfluiten met de namen Frozen, Cars, Mickey Mouse en Paw Patrol. Ze hebben de code X/14/2017 en zijn verkocht in de periode 1 juli – 20 november van dit jaar. “Gezien de bedrukking worden vooral kleine kinderen gestimuleerd om hun ouders te manipuleren zo’n fluit voor hen aan te schaffen maar aangezien kinderen op die leeftijd gegarandeerd nul muziekles gehad hebben is de kans groot dat er door het schelle en onaangename geluid gehoorschade veroorzaakt kan worden.“, aldus het bedrijf.

  Wie zo’n blokfluit in huis heeft, doet er goed aan het artikel terug te brengen naar de winkel, het bedrijf geeft aan te overwegen dempers na te leveren voor de kinderen, desgewenst ook voor de fluiten. Gehoorschade wordt niet vergoed.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  28/11/2017 - 13:00 13:00

  Aldus snelle Japie, opkoper van tweedehands vuvuzela’s, en hij moet er vanaf mense, twee voor veertien euro, alleen omdat het binnenkort Sinterklaas is. Dat is toch niet normaal?

  Roel Zwaar
  Lid
  28/11/2017 - 14:10 14:10

  Zojuist is er bekend gemaakt dat er een opkoper is gevonden. De heer H. Krol, boegbeeld en voorman van een niet nader te noemen politieke partij, verklaarde: “Dit is precies wat onze doelgroep nodig heeft om nog gehoord te worden. Wij worden overstemd door een blonde roeptoeter en een pianoligger en dat is een schande. Een schande zeg ik u!”

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN