Speelgoedfabrikant Klambro International waarschuwt voor blokfluiten die zijn verkocht bij winkelketen Action. Door een mogelijk productiefout kan er een schel en onaangenaam geluid uitkomen.

Dit laat het bedrijf uit Waddinxveen vandaag weten middels een persbericht. Het gaat om vier soorten blokfluiten met de namen Frozen, Cars, Mickey Mouse en Paw Patrol. Ze hebben de code X/14/2017 en zijn verkocht in de periode 1 juli – 20 november van dit jaar. “Gezien de bedrukking worden vooral kleine kinderen gestimuleerd om hun ouders te manipuleren zo’n fluit voor hen aan te schaffen maar aangezien kinderen op die leeftijd gegarandeerd nul muziekles gehad hebben is de kans groot dat er door het schelle en onaangename geluid gehoorschade veroorzaakt kan worden.“, aldus het bedrijf.

Wie zo’n blokfluit in huis heeft, doet er goed aan het artikel terug te brengen naar de winkel, het bedrijf geeft aan te overwegen dempers na te leveren voor de kinderen, desgewenst ook voor de fluiten. Gehoorschade wordt niet vergoed.

2

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
2 Reacties
0 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Roel ZwaarMonade Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Monade
Eindbaas!
Eindbaas

Aldus snelle Japie, opkoper van tweedehands vuvuzela’s, en hij moet er vanaf mense, twee voor veertien euro, alleen omdat het binnenkort Sinterklaas is. Dat is toch niet normaal?

Roel Zwaar
Eindbaas!
Eindbaas
Roel Zwaar

Zojuist is er bekend gemaakt dat er een opkoper is gevonden. De heer H. Krol, boegbeeld en voorman van een niet nader te noemen politieke partij, verklaarde: “Dit is precies wat onze doelgroep nodig heeft om nog gehoord te worden. Wij worden overstemd door een blonde roeptoeter en een pianoligger en dat is een schande. Een schande zeg ik u!”