More

  RECENTE POSTS

  Blauwe ogen, hetero. De Paashaas van de HEMA is duidelijk een seksistische nazi

  O

  h.. U dacht wellicht dat het niet gekker kon na de ophef vorig jaar over de Paashaas, maar dat kan wel degelijk. De HEMA gaat dit jaar volgens wat mensen zelfs een stap verder: het bedrijf portretteert de Paashaas namelijk als heteroseksueel én met blauwe ogen. Walgelijk natuurlijk.

  Mevrouw Koolsla wist al knipogend te melden via Twitter dat het een beetje raar is dat de Paashaas als hetero wordt afgebeeld. Hierom kan iedereen lachen, want mevrouw Koolsla maakt duidelijk een grapje. Dat kunt u zien aan de knipogende smiley.

  Koolsla weet wel te melden dat ze zelf lesbisch heeft. En daarom is het voor hazen niet normaal om hetero te hebben. Of zo. Dat hazen neuken als konijnen en zichzelf in hetzelfde tempo voortplanten is inderdaad niet belangrijk, want het is een kinderfeestje.

  Wij begrijpen ook niet waarom de dame niet bovenop zit.

  Waarom de Paashaas dan ook homoseksueel moet zijn met kunstmatig geïnsemineerde of geadopteerde kinderen, in plaats van zonder uitleg een traditioneel gezin neer te zetten, is ons een raadsel. Of wellicht heeft mevrouw geen kids en is alles daarom heterosuelisme! Want waarom zou je in vredesnaam heterogezinnen gebruiken in reclame!? Smerige idioten dat ze zijn bij de HEMA! En dan hebben die nazikonijnenhazen ook nog eens allemaal blauwe ogen!

  ‘Waarom zou je geen jankende kids hebben in een gay-familie? Nou?’

  Feminist? Feminister! Feministerst!

  Ook is het de onderneemster een doornster in het oogster dat de ‘hele paasbeleving’ ineenters ietter is met dinerinnen met de hele familie. Bij het gezin van ondergetekende was dit vooral een ontbijt in zijn jeugd, maar schrijver dezes ging dan ook in zijn jeugd niet ‘s morgens pas naar bed, dus het diner was dan gewoon ‘s avonds. Laat staan dat meneer de schrijver naar bed ging met een vrouw. Of met een vrouwerin of vrouwster, of whatever the fuckerette sommige genderverwarde lesbische hosmoos zichzelf ook willen noemen. Weten wij veel hoe je een heteroseksuele vrouwvrouw met anale piemelfixatie noemt tegenwoordig.

  Mannetje? Mannester! Mannin!

  Koolsla (IK HEET COOLSMA, GODVERDOMME! (aldus mevrouw Koolsla in de voicemail ergens tussen nu en ooit)) vond de rookworst vorig jaar wél leuk. ‘Die was veel meer gericht op de niet-heteroseksuele mens. En daar zaten niet van die vieze hazen in,’ zo wist mevrouw Koolsla ons niet te vertellen, toen we haar niets vroegen. ‘Kijk, toen liet de HEMA zien dat ze er voor iedereen waren. Geen woord over hetero’s vorig jaar. En terecht. Want die bestaan amper.’

  Niemand die mekkerde over het gebrek aan hetero’s in deze foto. Terecht, maar waarom andersom wel?

  Aangelengd? Aangelengdin! Sopperes!

  Anderen waren nog minder humoristisch aangelengd. Een zekere Mirjam de Rijk vindt dat de Hollandsche Eenheidsmaatschappij Amsterdam zich moet schamen omdat ze de Paashazin ‘vrouwtje’ noemen. Hoewel het ook kan zijn dat mevrouw De Rijk het heeft over de benaming ‘mannetje’. Maar aangezien mevrouw De Rijk haar Tweet heeft verwijderd en vindt dat we geen kool in sop gaar moeten koken, kunnen we haar dat niet vragen.

  ‘Seksisme’

  Worst eten, net als komkommer

  De HEMA zelf zegt tegen het AD dat ze blij zijn dat hun worsten vooral gegeten worden. En dat ze hier en daar eieren verstopt hebben in de filialen. ‘Maar vertel dat niet tegen de bedrijfsleider,’ aldus een medewerker van een filiaal. ‘Sommige eieren liggen er al maanden en je wilt niet weten waar onze worsten verdwijnen’.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Arduenn 
  22/03/2017 - 09:06 09:06

  De waarheid is nog veel erger. In zijn zoveelste dikke vinger naar ‘de rest van de wereld’ benoemde Donald Trump de Witte Huis-paashaas tot hoofd van de persdienst. http://edition.cnn.com/2017/03/03/politics/sean-spicer-easter-bunny/

  Hans Olo
  22/03/2017 - 09:28 09:28

  Ik heb er geen woorden voor, behalve HALLELUJA.

  Bismarck
  22/03/2017 - 10:33 10:33

  Die kat van de foto verdient wel even een aai over zijn bol. Goed gevangen Felix!

  Weirdoinventor
  Lid
  22/03/2017 - 13:43 13:43

  Lange oren blauwe ogen
  Uit een tekenfilm gevlogen
  Stond hij bij mij kippenhok en zei
  Graag een eitje van 5 gulden
  Die verstop ik dan vanavond
  En oh je bent aan het trippen pratende konijnen bestaan helemaal niet

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  23/03/2017 - 21:05 21:05

  Classic!

  Rupert Hip
  Rupert Hip
  Gast
  23/03/2017 - 11:51 11:51

  Rommelig verhaal, dit!

  Face Palming
  Face Palming
  Gast
  Antwoord aan  Rupert Hip
  23/03/2017 - 14:14 14:14

  Ik ben het hier eigenlijk wel mee eens. Bas Taart had denk ik niet veel tijd bij het maken van deze post.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  Antwoord aan  Face Palming
  23/03/2017 - 21:06 21:06

  Die moest er als een Haas vandoor, vandaar.
  /Seth

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN