More

  RECENTE POSTS

  Blame Canada! Geweigerde vluchtelingen uit de VS zijn welkom in Canada

  Justin Trudeau steekt een enorme middelvinger op naar Donald Trump en zegt dat vluchtelingen die geweigerd worden in de Verenigde Staten van Amerika, van harte welkom zijn in Canada.

  Daarnaast wil hij graag met Trump overleg plegen over het buitengewoon succesvolle Canadese vluchtelingenbeleid:

  The Prime Minister is looking forward to discussing the successes of Canada’s immigration and refugee policy with the President when they next speak

  De burgemeester van Toronto, John Tory, doet er nog een schepje boven op door te stellen dat diversiteit helemaal niet zo slecht is. Toronto is qua etniciteit één van de meest diverse steden van het continent Noord Amerika, maar heeft tegelijkertijd één van de laagste misdaadcijfers van het continent. Maar vooral zijn volgende opmerking is zeer treffend en geldt uiteraard ook voor de Verenigde Staten:

  We understand that as Canadians we are almost all immigrants, and that no one should be excluded on the basis of their ethnicity or nationality

  Goed, zo zal Trump het uiteraard niet zien in zijn Amerika. Vandaar dat we alvast, als voorzetje voor the Donald, een passende reactie plaatsen:

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  cspr
  Lid
  29/01/2017 - 11:32 11:32

  Want Canada is natuurlijk ook heel groot. Voordat ze in Canada “vol=vol” kunnen roepen zijn we nog wel een aantal jaartjes verder (tenminste, als je niet in Ontario woont.)

  Bismarck
  Antwoord aan  cspr
  30/01/2017 - 13:51 13:51

  De VS daarentegen zijn een stipje op de wereldbol, waar ze in Montana en de Dakota’s hun voet niet kunnen verzetten zonder een ander op de tenen te trappen.

  Broeder Bolognese
  29/01/2017 - 11:49 11:49

  Heel erg goed voor de Canadese genenpoel. Hoewel ik denk dat de VS het veel harder nodig heeft.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN