More

  RECENTE POSTS

  ‘Bezorgde Burger’

  ‘H

  oi, imaginaire brievenrubriek in een imaginair tijdschrift. Ik heb een probleem. Eén van mijn kinderen heeft tegenwoordig wat tegenvallende sportprestaties. Ik heb er al van alles aan gedaan, inclusief grenzen stellen en zorgen dat hij minder leest, omdat dat alleen maar ten koste gaat van het hard kunnen slaan en zo. Ook blijkt dat al mijn kinderen helemaal niet zo bezorgd zijn als ik, en daarom weigeren om heel hard tegen buitenlanders en mensen die er buitenlands uitzien te schreeuwen dat ze terug moeten naar hun eigen land. Wat kan ik doen om te zorgen dat ze toch heel hard gaan haten?

  Liefs,

  Een Bezorgde Burger.’

  Lieve imaginaire briefschrijver,

  Als uw zoon te veel leest, kan dat duiden op een inslag die niet gewenst is, zoals ‘zelf nadenken’ en dat soort enge dingen.

  Boeken dien je te verbranden met één arm omhoog!

  Zoals iedereen weet, is alleen Geert bevoegd om te oordelen. Geert zegt in het PVV-programma echter over sport:

  “Welnu, uw sportperikelen zijn bij deze dus voorbij. Of uw zoon moet van Noord-Afrikaanse afkomst zijn. Dan is ‘Minder, minder, minder’ het devies volgens het partijprogramma, vooral als uw zoon aan sport doet. In dat geval wil Geert dat uw moeder naakt in het gras gaat dansen, want die rare kleren, die draagt ze maar in Jihadistan. En dan neemt ze die zoon maar mee, met achterlating van zijn paspoort.”

  Zegt Geert dit echt? Geen idee, want wij mogen zijn Twitter niet meer volgen.

  ‘Voor de burger’

  Ook willen we u op het hart drukken dat Geert 35 zetels gaat halen volgens de peilingen. Dit betekent dat Geert dus mee MOET regeren, want iedereen weet dat als er 150 zetels zijn en je haalt er 35, dat dat een meerderheid is. En Geert zelf kondigt alweer een revolte aan als hij 36 zetels te kort komt voor een meerderheid. Een geweldloze natuurlijk, want Geert slaat nog geen deuk in een pakje gesmolten margarine, tenslotte.

  Foto: Geen deuk

  Gelukkig hoeft uw zoon dus niet te sporten. Dat doen die gelukszoekers maar. Geert zelf sport ook niet zo vaak, voor zover wij weten. Die trekt hoogstens een sprintje over een braderie en gaat daarna snel weer twitteren, zonder ook maar enige oplossing te bieden voor welk probleem dan ook, behalve ‘grenzen dicht’. Iets wat best problematisch wordt qua handel en, we noemen maar iets, reizen.

  De VVD is het daarentegen geheel en al met Geert eens. Halbe Zijlstra zei toevallig nog op een VVD-congres dat niet-Europeanen geen asiel moeten mogen kunnen krijgen. Dit is natuurlijk omdat Halbe jaloers is op Geert. Ook betekent dit dat omgekeerd de Oranjes per acuut Canada uitgetrapt zouden zijn geweest in de tijd van de Godwin, want hey, fuck you, je komt van een ander continent, net als de huidige koningin.

  ‘Geachte landgenoten. DOEI!’

  Geert zegt verder over sport dat niet elke moslim terrorist is, maar elke terrorist wel moslim. Dit klopt natuurlijk. Anders Breivik is bijvoorbeeld enorm vroom. Net als allerhande organisaties met afkortingen van drie letters. We noemen bijvoorbeeld een ETA, een IRA en de CIA.

  Of, nou ja, deze..

  Wat we u vooral op het hart willen drukken, bezorgde burger, is dat moslims niet allemaal slecht zijn, maar dat altijd kunnen worden door indoctrinatie. Indoctrinatie is altijd slecht, daarom willen wij bij dit imaginaire PVV-tijdschrift u aanraden om achterin zaaltjes heel hard de Hitlergroet te doen en te schreeuwen dat ‘die kankerzwarten moeten opzouten’. Dit is namelijk vrijheid. In tegenstelling tot wat die zandnegers hier willen. Niet allemaal misschien, maar de meesten wel, want ze hebben een achterlijke cultuur.

  ‘Achterlijk’

  BB (Bezorgde Burger): Heil Hitl… Oh wacht, u zei dat in context… Ja, nee, dan zei ik net niks. Maar het blijft een feit dat ik ook niet op Greet wil stemmen. Directe democratie lijkt me wel wat. Die kleine kale van HP De Tijd of van Metro of zo. Dat ik dan mag zeggen dat immigranten stinken en hij daar dan ‘JA’ op stemt. Of zo. Ik weet niet hoe politiek werkt. Ik weet ook niet wat werken is, maar dat is de schuld van de buitenlanders.

  Dus u raakte uw baan kwijt aan een buitenlander?

  BB: Nee, natuurlijk niet. Ik zit al in de bijstand sinds ik achttien werd. Ik heb namelijk geen opleiding en geen enkele ambitie, dus is het de schuld van de immigranten.

  Foto: ‘Banenjattende neger’

  Dus u gaat voor GeenPeil in maart? U weet dat uw onderbuikgeschreeuw niet direct een stem oplevert? Ze gaan dus peilen wat hun electoraat wil. Pollfucken, zeg maar. En dán stemmen ze op wat de meesten in de achterban willen.

  BB: Oh… Dus als ik de heg van de buren een halve meter korter wil, doet die Dijksmans, of hoe heet die kale, ook niks voor me?

  EDIT: Fotoredactie, je bent ontslagen. Het ging NIET om een kale heg!

  Nope

  In dat geval ga ik voor die blonde aanrander met zijn nazipak

  Dit pak

  en zijn kapmes.

  Dit mes

  Dat werkte in de VS ook prima. Daar zijn nu geen Mexicezen meer omdat hij een muur heeft.

  Foto: Anti-mexicezenmuur.

  Sterkte, mevrouw

  MAAK NEDERLAND GROOT!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  15/02/2017 - 16:51 16:51

  Zegt Geert dit echt? Geen idee, want wij mogen zijn Twitter niet meer volgen.

  Hoe krijg je dát voor elkaar? Zelfs ik mag gewoon de Grote Geblondeerde Gedoger, Fleur Agema, en de PVV-partijkanselier Bosma volgen en tegen ze twitteren, net als ‘ban de boze witte man als het ff kan’ Art1kel.

  / Of twitterde je veertienduizendveertien treitertweets per dag in hun timeline?

  wouzer51
  wouzer51
  Gast
  15/02/2017 - 22:22 22:22

  Hey het magnum opus van BT! Zonder dollen Bas, eindelijk weer eens een waardig stuk van jouw hand. Zou je vaker moeten doen!

  Monade
  Antwoord aan  wouzer51
  16/02/2017 - 13:01 13:01

  Zonder dollen Bas, eindelijk weer eens een waardig stuk van jouw hand. Zou je vaker moeten doen!

  En dat natuurlijk, eauk, Bas.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN