More

  RECENTE POSTS

  Beroepsclowns niet blij met remake IT

  Onlangs kwam de trailer van de remake van IT online. Deze werd met recordbrekend enthousiasme ontvangen door het publiek, maar beroepsclowns zijn daar helemaal niet blij mee.

  De trailer kreeg maar liefst 197 miljoen views in de eerste 24 uur.

  IT

  Zoals wij al schreven is de trailer inderdaad veelbelovend en je schrikt je in de eerste 45 seconden al helemaal de tering. Lees en bekijk dat hier. Het origineel veroorzaakte massale coulrofobie, door Tim Curry’s bloedstollende rol als Pennywise. Clowns horen natuurlijk blij en positief over te komen, maar vaak is de creepyfactor hoger. Nadat de originele IT uit kwam, merkten professionele clowns dit enorm in hun aanvragen. Dit gebeurde opnieuw toen er horrorclowns actief waren op verschillende plaatsen.

  Trailer

  Dat alleen een trailer er al voor kan zorgen dat het verkeer op de Yelppagina van een profpipo daalt, is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Het blijkt hierdoor wel dat IT een enorme invloed heeft gehad. Pennywise leeft in onze diepste nachtmerries voort. Zelfs in de Pixarhit Inside Out wordt een onbewuste angst voor clowns aangehaald in de vorm van Jangles. Beroepsclowns zijn intussen tamelijk pissed en balen van het succes van de trailer.

  Deel 1 van IT: the Losers Club komt 8 september dit jaar in de bioscoop.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  RubertoLucifer
  RubertoLucifer
  Gast
  07/04/2017 - 15:32 15:32

  Snappen die clowns dan niet dat ze sowieso al eng zijn? Deze films laten alleen maar hun ware aard zien. Zie het als een documentaire.

  Roach
  Roach
  07/04/2017 - 18:32 18:32

  Als je nou alleen al zo’n tekst neemt als:’Alles is voor Bassie!’ Dan weet je toch dat je maken hebt met beroepspsychopaten.

  wouzer51
  wouzer51
  Gast
  07/04/2017 - 19:52 19:52

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN