More

  RECENTE POSTS

  Ben Jonker: Moslims Zijn Inteeltmongolen! Allemaal!

  Voormalig fractievoorzitter van het CDA in Amstelveen, mooiprater en inwoner van diezelfde “internationale stad” Amstelveen, Ben Jonker, is een man van oplossingen. Zo werd hem gevraagd wat we nu toch met al die bootvluchtelingen moeten doen, want dat het niet helemaal lekker gaat moge duidelijk zijn. En pragmatisch als Ben is, komt hij direct met de eindoplossing voor het bootvluchtelingenvraagstuk. Gewoon geen reddingsboten meer sturen en alleen nog maar de kustwacht laten patrouilleren: gevolg is dat alle bootvluchtelingen verzuipen, probleem opgelost! “…Als er genoeg verdrinken houdt het vanzelf op. Boten terug naar haven van vertrek. Kustwacht buiten 3-mijlszone patroulleren…” (mirror). Ben, die zo ongeveer over de hele wereld heeft gewoond en niets voelt voor aanpassen: “…De afgelopen 45 jaar heb ik 59 landen bezocht, voornamelijk voor werk. Ik heb er zelfs gewoond. Ik heb me nooit bemoeid met lokale gebruiken. Lands wijs lands eer…”, verwacht uiteraard wel dat men zich hier aanpast: “…Waarom emigreren mensen naar Nederland als ze het met allerlei zaken niet eens zijn?…” (mirror). Nu moet gezegd worden dat Ben sowieso niet zo heel veel met negers heeft, want wat hem betreft vliegt Barack Obama zich ook tot moes tegen één of andere Zuid-Franse Alp (mirror). Voor Ben Jonkers is er overigens maar één geloof en dat is het christelijke geloof van de vader, de zoon en de heilige geest. Moslims zijn namelijk inteeltmongolen, ALLEMAAL! (mirror) U ziet, racistisch de bocht uitvliegen op de sociale media beperkt zich niet tot “hardwerkende” PVV-tokkies die er volgens de Nickelback van de Nederlandse shocklogindustrie allemaal niets aan kunnen doen. Ook Ben Jonkers van het CDA lust er wel pap van. Trouwens, Ben Jonker is gek op treintjes, weten jullie wie er ook gek was op treinen?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  11 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  11 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  21/04/2015 - 12:30 12:30

  Ben Jonker for Fox News anchorman!

  Ari Gold
  Ari Gold
  Lid
  21/04/2015 - 12:32 12:32

  Wat ben ik blij geen onderdeel meer te hoeven uitmaken van het Nederland van vandaag. Was het een PVV aanhanger die dit uit zou kramen dan zou ik het nog enigszins kunnen begrijpen. Niet dat ik het goedpraat maar de gemiddelde PVV stemmer is toch van mening dat zijn eigen algehele onkunde en het daarbij behorende kutleven het resultaat is van buiten zichzelf liggende oorzaken en er dus, in hun ogen terecht, een schandpaal gevonden moet worden.

  Dat de partijen die zich al sinds mensenheugenis met politiek bezighouden ook dit soort kreten uitslaan is ronduit verontrustend.

  Goed genoeg voor vandaag, ik ga op het strand zitten!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  21/04/2015 - 13:44 13:44

  Beste Ben. Zoals je het met me eens zult zijn wordt er door alle Moslimmannen heel erg veel verkracht. Gewoon een dorp dat een iets andere Islamvariatie aanhangt binnenvallen en daar alle vrouwtjes uitwonen. Zo gaat dat in die cultuur.
  Het grote voordeel van deze werkwijze is dat het inteelt tegenwerkt (iets waar kleine kerkelijke dorpjes in NL nog wel eens last van hebben. Katholieke priesters verkrachten ook wel, maar alleen jongetjes en dan helpt het niet)

  Die inteeltquote kun je dus maar beter terugnemen.

  Paul - Brildragers United
  21/04/2015 - 13:57 13:57

  Ghehe. Waar kan ik de term ‘Nickelback van de Nederlandse shocklogindustrie’ plussen?

  De Jesterpiloot waar je moeder je voor waarschuwde.
  21/04/2015 - 14:20 14:20

  Oh, nu we het er toch over hebben, zijn Gertjan “Ik begrijp Breivik” Neerhof en Marian “moslims in ghetto’s” Propstra al uit de VVD gegooid?

  Weirdoinventor
  Lid
  21/04/2015 - 14:40 14:40

  Een bevriend staatshoofd dood wensen, kan dat tegenwoordig?

  Iemand heeft politiek een stuk “interessanter” gemaakt terwijl ik niet keek, ik kan het voelen.

  En als dat al kan, dan begrijp ik ook best dat je je eigen achterban nog even uitscheld en oproept tot massamoord ik bedoel uhh massadood-door-schuld? Je doet het goed of je doet het niet.

  Dehnus Nörder
  Dehnus Nörder
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  21/04/2015 - 14:48 14:48

  Wel als ze niet bij jouw groepje van reli fanaten horen ;). Dan is het ineens vrijheidvanmeningsuiting

  Bismarck
  Antwoord aan  Dehnus Nörder
  21/04/2015 - 16:12 16:12

  Maar Obama is (net als vrijwel alle Amerikaanse politici) een hardcore kerkbezoekende gristen.

  Møhammed Said al Sahaf
  21/04/2015 - 16:13 16:13

  Misschien moesten we de debielen maar eens gewoon de debielen laten en niet hele dagen hun facebook en twitterstreams F5’en om maar weer eens een boosmaakscreenshotje te kunnen maken, ben dit soort ophef eigenlijk wel goed zat. Gisteren begon het geëmmer over Ben al en morgen zullen er ongetwijfeld nog mensen achterkomen dat Ben bestaat met als gevolg dat je op socmed wéér drie dagen een niet aflatende stroom screenshots met capslockcommentaren voorbij ziet komen.
  Lijkt wel alsof de meeste mensen alleen nog op sociale media rondloeren op zoek naar dit soort uitwassen om die dan weer te schandpalen en de rest aan te moedigen de ongelukkige debiel de maat te nemen, uiteraard met een puntje voor de mention want iedereen moet wél kunnen zien hoe goed ze bezig zijn.
  Iedereen z’n eigen shocklogje. Leuk is het allang niet meer.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  22/04/2015 - 12:39 12:39

  Ach, het is al beter dan alleen of gaffe’s focussen, versprekingen die klinken als een vreemd politiek standpunt. Dus dan liggen we in ieder geval nog voor op de typische Amerikaanse pers.

  Frodooh
  Lid
  22/04/2015 - 15:02 15:02

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN