More

  RECENTE POSTS

  Bandenplakker Thierry Baudet’s Forum voor Democratie wordt een partij

  Het Forum voor Democratie. Weet u nog? Dat is die vereniging die tijdens het referendum over het associatieverdrag heel hard riep dat u ‘nee’ moest stemmen. Die vereniging die via een fijne vriendjes-constructie een manipulatieve stemwijzer lanceerde. En de vereniging waar Bandenplakker Thierry Baudet de eindbaas is.

  Nou, dat wordt dus een partij die meedoet aan de Tweede Kamer-verkiezingen. Het wordt een aardig zootje deze verkiezingen. Je zou toch als margeblogger bijna stuiteren van geluk  met zoveel idioten in een verkiezing. Aan de ene kant hebben we VNL met Jan ‘machete’ Roos die nooit iets leest voordat hij er met een machete op in gaat hakken. Aan de andere kant krijgen we dan straks Thierry Baudet die met heel veel woorden zoveel incoherentie gaat etaleren dat niemand, hijzelf incluis, nog begrijpt waar hij het over heeft.

  En dan hebben we natuurlijk nog de bestaande clowns. Diederik Samsom die zegt dat regeren boven principes gaat en probeert de laatste beademing waar de PvdA aan ligt ook uit het stopcontact te snijden en Wilders die het dit keer, net als elke andere keer, over een nog extremere boeg gooit en wellicht deze campagne echt z’n uniform eens uit het vet haalt.

  Het zou bijna leuk zijn. Maar dat is het niet, he? Welk virus zit er in de lucht dat dit fenomeen veroorzaakt en wie ontwikkelt er een vaccin?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  25/09/2016 - 23:15 23:15

  Toch typisch dat elk stukje extreemrechts kots dat wil meedoen aan de verkiezingen in alle media tot Retecool aan toe aandacht krijgt, maar dat MenS wordt doodgezwegen!

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  Bismarck
  26/09/2016 - 08:14 08:14

  Extreemrechts wordt structureel doodgezwegen door politiek en journalistiek. Maar het oprichten van de politieke partij werkt hierbij als breekijzer. (ja, zelfs op de RC’s)
  Daarbij is het hele politieke spectrum al een heel eind naar rechts geschoten en blijft enkel extreem rechts over om je te profileren. (Shit happens)

  MadDieu, drukt zijn snor
  26/09/2016 - 08:00 08:00

  Het waarom is simpel.
  – traditionele politieke partijen zijn conceptueel achterhaald
  – polderen en overleggen horen bij een verzuilde maatschappij (noodzakelijk kwaad), de zuilen weerspiegelen de ethiek van de bijbehorende bevolkingsgroep niet meer. De zuilen en ivoren torens zijn vervallen tot tandeloze stompjes.

  Een enkel onderwerp bewegingen zijn het antwoord op de machteloosheid van de al overziende politiek.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN