More

  RECENTE POSTS

  Badr moet de bak in

  Notoire bad boy en kortlonterige kickbokser Badr Hari moet alsnog de cel in. Hij was bij de Hoge Raad in cassatie gegaan tegen zijn veroordeling voor mishandelingen. Deze zaak heeft hij verloren, wat betekent dat de vechtersbaas nog ongeveer een half jaartje zal moeten brommen. In 2014 werd Baddie door de rechtbank veroordeeld tot anderhalf jaar cel, waartegen hij in beroep ging. Daarop gaf het gerechtshof hem een hogere straf, namelijk twee jaar, waarvan tien maanden voorwaardelijk. Daarnaast moest hij een schadevergoeding van 45k betalen.

  Slaan met die banaan

  De vrij ernstige mishandelingen vonden plaats in het Amsterdamse uitgaansleven. Zakenman Koen Everink werd tijdens Sensation White in 2012 toegetakeld door Hari, omdat hij Badr’s toenmalige vriendinnetje Estelle Cruijff had beledigd. Iemands vriendinnetje beledigen is inderdaad reden om iemand kreupel te beuken. Eh, nee. Wel motief overigens. Maar normaliter beuk je mensen niet kreupel, vandaar de veroordeling. Everink werd vorig jaar dood gevonden in zijn woning, waar hij door messteken om het leven was gebracht. Hari is hiervoor overigens geen verdachte.

  Nog even op verkansie

  Meneer Hari was zelf niet aanwezig bij de uitspraak, omdat hij momenteel nog in Marokko zit. Hij had laten weten dat hij zo snel mogelijk naar Nederland zou komen als hij veroordeeld zou worden. Ook Hari’s advocaat Bénédicte Ficq schitterde trouwens door afwezigheid. Vermoedelijk pakt Badr spoedig het vliegtuig terug naar Nederland dus.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  07/02/2017 - 17:16 17:16

  Badr is onze bloedeigen O.J. Daar moeten we zuinig op zijn.
  Jammer dat we in NL geen jurysysteem hebben; dan was hij jaren geleden al vrijgesproken en had Everink ook niet vermoord geworden geweest.

  Baratheon
  Baratheon
  Gast
  07/02/2017 - 19:53 19:53

  Ik hoop dat ze zijn gevechten in de bajes ook gaat uitzenden. Ik kan me niet voorstellen dat hij daar niet gaat vechten.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN