More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 36: Fijne Liveconcerten op YouTube

  Vandaag was het een heerlijk zonnig dagje en bent u er de hele dag op uit geweest! Lekker de stille natuur in. En u heeft nu behoefte aan wat herrie aan uw hoofd! Daarom heeft uw redactie een paar liveconcerten die integraal op YouTube staan voor u uitgekozen om eens lekker op uit uw dak te gaan.

  Er is voor elk wat wils en natuurlijk valt er over smaak prima te twisten en kunt u uw eigen liveconcertkeuzes kwijt in de comments!

  Het album It’s Alive van The Ramones wordt door velen gezien als het beste punkalbum ooit. En hoe mooi is het dan dat het hele album is opgenomen tijdens de tour waar ook dit optreden in het Rainbow Theatre in Londen toe behoorde. En hoewel we ‘m al eerder postten, doen we het gewoon nog een keer. Omdat het heerst!
  Ramones – Live At The Rainbow – 1977

  De compilatie One Nite Alone van Prince wordt hier op de redactie regelmatig aangezet. In ieder geval als Web er niet is, want die zet gewoon alles af en gaat keihard Ramones draaien.
  Maar goed. Onderstaand Princeconcert zat als DVD (opa, wat is dat?) bij de speciale 3CD box (opa, wat is dat?).
  Prince Live At The Aladdin Las Vegas 2002

  Aphex Twin neemt ons tijdens onderstaand concert mee langs de geschiedenis van de Britse ravecultuur. Even twee uur nostalgisch verantwoord uit uw plaatje dus!
  Aphex Twin – Printworks, London 2019

  Talk Talk Live at Montreux. 80’s pop op z’n hoogtepunt!
  Talk Talk Live at Montreux 1986

  De onlangs overleden Chick Corea en de nog springlevende Herbie Hancock zijn afzonderlijk al pianogiganten. Maar als je ze bij elkaar zet gebeurt er iets magisch. En gelukkig is dat opgenomen!
  Herbie Hancock & Chick Corea – Frankfurt 1978

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf. Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Der Webmeister
  Beheerder
  28/02/2021 - 18:05 18:05

  GABBA GABBA HEY!!!!!

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  28/02/2021 - 23:24 23:24

  Aphex Twin is altijd +

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN