More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 071: Netflixseries IV

  Het is alweer drie weken sinds de laatste Netflixseriespots, dus volgens de rekenmodelen van het RIVM bent u weer toe aan verse. En dat treft, want uw redactie heeft enorm stil gezeten, dus er zijn verse tips.

  Sky Rojo

  Hij werd natuurlijk al aangekondigd op RC, de high energy serie van de makerts van La casa de papel: Sky Rojo. Hierrrr begint u met aflevering 1, hij krijgt op IMDB slechts een 6.5, maar dat slaat nergens op, daarbij, sinds wanneer loopt u achter de menigte aan. Precies. U moet van kabouter prikkeprak grote groepen mensen vermijden, dus vort, die TV aan en van je af kijkbuiskinderen met je kadaver.

  The Sinner

  Dan een freaky serie over moord op het strand en vage sexuele escapades. En een prima inkijkje hoe volstrekt verknipt je bent als je gleuvig wordt opgevoed. Daar hoef je echt niet voor naar de Twitterfeed van Elias van Belzen toe, dat kan gewoon op de TV. Kijkon!

  New Amsterdam

  En dan als afsluiter lekkere wegkijkpulp. Is dit een briljante serie? Nee. Maar hij veegt wel regelmatig prima in the feels, dus dat zit dan wel goed in elkaar. Prima om te kijken met de frau wanneer je je gevoelige kant wil laten zien, of als je gewoon een fijne ziekenhuisserie wil kijken. Het is House maar dan positief, alhoewel je wel steeds in je achterhoofd blijft afvragen wanneer Ryan Eggold een mes pakt om random mensen te djoeken. Maar nee, dat deed hij in The Blacklist.

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf. Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  31/03/2021 - 18:44 18:44

  Coming out: New Amsterdam is mijn guilty pleasure

  Apekut
  Apekut
  Gast
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  31/03/2021 - 20:57 20:57

  Misschien is het tijd voor een algeheel coming-out topic. Ik luister onironisch naar Van Halen, Whitesnake en Skid Row… wie volgt?

  hangmat
  hangmat
  Gast
  Antwoord aan  Apekut
  31/03/2021 - 22:44 22:44

  deze heb ik destijds willen sturen aan een vriend (jonge vent nog) die stervende was aan een hersentumor. Ik heb het niet aangedurfd.. https://www.youtube.com/watch?v=O_XcMAGZjuY

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN