More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 057: Vliegen in coronettetijd

  Gezien “fuckup op sokken” Hugo de Jonge voorlopig nog vooral blaat over 1,5 miljoen prikken per week, maar er niet eens meer dan 50.000 naalden per dag in bovenarmen verdwijnen gaat de avondklok nog wel even blijven. En er is dus ook vooralsnog geen kans om in een vliegtuig te stappen en van matige maaltijden en ditto rijgenoten te genieten.

  Maar om nou te zeggen dat niemand eruit wil, dat ook weer niet. Dus vandaar vanavond een zwik vliegfilmpjes ter vermaeck, tot kabouter prikkeprak z’n hoofd uit z’n reet haalt en doorwerkt.

  De laatste KLM 747 die Schiphol verlaat, KLM vliegtuigen die in Groningen geparkeerd staan, de trailer van Top Gun Maverick (via) maar dan in Lego, aanvliegen op Quito airport, de cruise control naar London, een collectie video’s van Nederland uit de lucht (inclusief sneeuw) of, wanneer je GroenLinks of de Dierenpoes hebt gestemd, een resept voor Vegan Brisket, lekker, kleien in je caravan!

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf. Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  4 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  21/03/2021 - 10:48 10:48

  Of zelf, desnoods met een fijne sim

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN