More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 048: 2Doc documentaire “Groningen Beeft”

  Vorige week op deze plek de 2Doc documentaire over de vuurwerkramp in Enschede, inmiddels bijna 21 jaar geleden. Vandaag zetten we het blokje “falende overheid” door met een al wat oudere docu over de gaswinning in Groningen en daardoor veroorzaakte aardbevingen en schade.

  Hij kwam uit in november 2013, ruim 7 jaar geleden en waar er nu met de instelling van de Tijdelijke Wet Groningen en het Instituut Mijnbouwschade Groningen en bovenal het “bewijsvermoeden” een serieuze kans is voor Groningers om schade te verhalen, was het destijds kommer en kwel. Een soort toeslagenaffaire-gone-wild. Wellicht ziet u die docu in de avondklokestafette voor covid-23?

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf. Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN