More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 035: Willem Middelkoop in gesprek met Kaj Gorgels

  Op de youtube heeft Kaj Gorgels een kanaal met opnames van gesprekken met bekende en minder bekende Nederlanders. Ondergetekende keek vandaag het gesprek met Willem Middelkoop, een man die ongeloofwaardiger uit de hoek kan komen dan Ab Osterhaus, maar ook een schat aan informatie kan delen.

  Kaj Gorgels praat dus voor EFFE RELATIVEREN anderhalf uur met Willem Middelkoop en dat was niet onaangenaam om naar te luisteren.

  Mocht je enorme luieruitslag krijgen (of stante penis een fork in you oogbol wil drukken) wanneer je Willem Middelkoop hoort praten, dan zijn er genoeg andere video’s op het kanaal van Kaj om deze avondklokavondestafetteavond door te komen.

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf. Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  28/02/2021 - 08:35 08:35

  Best interessant gesprek. Goede interviewer ook

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN