More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 033: De Efteling, in Lego

  Hoewel het het weer er wel voor is mag u nog niet naar Ketsheuvel afreizen voor een bezoekje aan de Befteling. Want hoewel het natuurlijk enorm knus is in zo’n rij voor de Python, is de Efteling geen contactberoep en daarmee VERBOTEN, ook na volgende week ofzo.

  Nu kun je qua videovoorpret prima een middagje doorbrengen op het youtubekanaal van de Efteling. Mocht je die al uit hebben, dan is er vanavond als alternatief, de Efteling in Lego.

  Allereerst Droomvlucht, nagebouwd door Casper van Eijkelenburg (en hier de originele onride):

  “De baan, gemaakt met Lego Technic, is 13,5 meter lang”, vertelt Van Eijkelenburg. “Op de baan rijden vier voertuigen met elk twee gondels, aangedreven met Lego Power Functions. De totale grootte is circa vijf vierkante meter.”

  Heel de Efteling in een salontafel, van Nick (40) en Linda (35) uit Swolgen. Het heeft een jaar gekost, maar dan levert die coronette tenminste nog wel wat op!

  En dan is er ook nog Tom de Bruijn uit Delft die bouwpakketten verkoopt van achtbaankarretjes.

  Alle ontwerpen kun je hier bewonderen of hier bestellen.

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf. Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Lid
  26/02/2021 - 08:45 08:45

  Waanzinnig!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN