More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 031: De elf beste happen in de U Naait Het Steeds

  Wie wil er op dit moment nou niet naar de VS om daar rond te reizen en kneiterlekker te eten. Inderdaad. Iedereen wil dat niet. Er spuit COVID uit zo ongeveer iedere lichaamsholte aan die kant van de sloot en aangezien morbide obesitassen nogal een issue zijn met de coronette gaat dat wellicht ook nog even duren.

  Zelfs Hugo de Jonge zegt nog “also also also”. Nu kunnen we natuurlijk kijken qua eten wat Femke Merel van Kooten van Krol tot Vergetelheid van Splinter er van bakt en wat blijkt, er is geen verband tussen borstomvang en schrijf- of kookkwaliteiten. Ze heeft de kookgenen van haar oma, maar geen enkel recept, want die kreeg ze niet van oma. Oma had wel een fiets gewonnen met haar goulash, wat Femke Merel in ieder geval niet gaat winnen met haar kookkunsten, is een zetel. Het recept lijkt verder op een pak droge lettervermicelli die je vanaf twee hoog het trapgat inpleurt. Fun fact, van haar risotto raak je zwanger:

  Fun detail: toen ze voor het eerst voor haar Frank kookte, maakte zij de risotto klaar die op deze pagina prijkt. Het leverde het paar zoon Olivier op.

  Dan nog liever met een fork in you oogbal in een bad sriracha, daarom gaan we voor het second best van de voornoemde 11 restaurants, een ruim uur aan je scherm likken met foodporn van de 11 beste uit 2020. Er staan de volgende restaurants in:

  The Halal Guys (NYC) 00:15 Johnnie’s Beef (Chicago) 06:01 Sanguich De Miami 12:28 Ben’s Chili Bowl (Washington DC) 18:49 Peter Pan Donuts (NYC) 27:36 Slater’s Deli (NJ) 31:19 Café du Monde (New Orleans) 37:07 Jibaritos y Mas (Chicago) 41:08 Amy Ruth’s (NYC) 47:59 Xi’an Famous Foods (NYC) 54:47 Town Hall Deli (NJ) 01:02:30

  Of, in het geval je met je Chromecast in de lockdown zit, gewoon de hele kiet aanzetten:

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf. Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Heiner
  Heiner
  23/02/2021 - 22:13 22:13

  Volgens mij is Femke Merel van Kooten, zeg maar Femke Merel, helegaar niet zwanger. Volgens mij heeft ze gewoon teveel van haar Risotto met zeekraal en avacado gesnoept!

  hangmat
  hangmat
  Gast
  24/02/2021 - 00:12 00:12

  mijn god, food of there is no tomorrow

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN