More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 021 – Voila Vunzige Valentijnsdag

  Na een hiaatdag (nee de avondklok geldt nog steeds) omdat er een hond Webmeister z’n huiswerk opgegeten had vandaag pas post 20 van de avondklokestafette. En inderdaad, ook deze is wat verlaat, maar als u ons op onze gaffel wil komen beuken hiervoor dan bent u niet op tijd thuis, dus laten we dat maar niet doen.

  Baarmoederbowling:

  Vandaag gaan we een leuk stukje lezen over het van een brommer kunnen spuiten van een volwassen manspersoon. Want het is morgen valentijnsdag en dan mag het vrouwtje wel wat extra aandacht. En dat krachtig ejaculeren gaan we niet bereiken door spuiten met hormonen in je lichaam te laten rammen (HE HUGO, HOE STAAT HET DAAR TROUWENS MEE?) maar door een goed stuk roodvlees te kanen de avond vooraf en dan op de dag zelf een handje nootjes, 4 uur voor het afzwemmen. Triple your testosterone cheat sheet, van Tim Ferriss. En Voila Vunzige Valentijnsdag!

  Ontbijt op bed:

  Na al dat gerampetamp en dergelijks is er na een nachtje goed slapen ruimte voor een bordje ontbijt. En nee, ze wil niet nog een rondje pap, dus daar zult u zich bij moeten inspannen. En tenzij u haar gelukkig krijgt met het citeren van Jiskefet, zult u iets meer moeten doen dan Ham and Eggs. Bijvoorbeeld bacon and eggs.

  En waarom dat zo’n heersende combi is kijkt u (terwijl de koffie doorloopt en u voornoemde eieren en bacon staat te bakken morgenochtend) in nevenstaande video:

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf. Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN