More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 019: Netflixseries II

  19 dagen geleden trapten we af met de eerste avondklokestafettepots, met Netflixseries. En aangezien u niet bij die 14.000 paupers hoort die een boete hebben gekregen in de tussenliggende krap drie weken bent u zo ongeveer vanavond door de gesuggereerde series heen.

  Dus weer een set verse, want u heeft natuurlijk de zondagsfilmpjes ook al gekeken.
  en sneeuw is suf.

  The man in the high castle

  Een zwaar heersende serie (bij Amazon Prime) die speelt in de jaren ’60 met de twist dat de Duitsers en Japanners de Tweede Wereldoorlog gewonnen hadden. De U Naait het Steeds is opgeknipt, westkant voor Japan, het oosten (met NY als hoofdstad) voor de Duitsers. Het midden is een neutrale bufferzone. En iedere keer ben je verbaasd omdat er dingen gebeuren die inderdaad, alleen gebeuren zouden als de Duitsers gewonnen hadden. Hieronder de trailert:

  The Night Manager

  We blijven ook voor deze bij Prime, voor een soort geloofwaardigere James Bond naar een boek van John le Carré. Tom Hiddleston (sowieso een geloofwaardigere Bond) een hotelnightmanager en oud-militair wordt gerekruteerd om te infiltreren bij een beruchte wapenhandelaar. Fucking spannend.

  Dit is zo’n serie waar je wil dat er een vervolg op komt. Zelfs als dat tegenvalt, dan nog is dat beter dan wat anders moeten kijken. En dat vonden de specialisten overigens ook, de serie heeft een partij awards gewonnen, daar krijgt een paard de hik van.

  Bonding

  Na voorgaande twee spannende series ook nog een “spannende”. Want met bondage. En deze serie is gelukkig ook voor mensen die daar geen touw aan vast kunnen knopen!

  Hoofdfiguren zijn een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix en haar gay BFF die ze inhuurt als assistent. Het is een hilarische en bizarre serie en prima tegenwicht tegen de eerste twee naaiend spannende.

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf. Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  11/02/2021 - 20:22 20:22

  Ik kan Olivia Colman, The Night Manager, nu niet meer zienzonder aan Lillybeth te denken

  Toon
  Toon
  Gast
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  12/02/2021 - 00:33 00:33

  Heeft hier echt nog helemaal niemand van Babylon Berlin gehoord?

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Toon
  12/02/2021 - 09:03 09:03

  Verlicht ons!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN