More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 016: een trio tips – 3

  Lekker hoor, het is weer tijd voor een trio. Nu het zorgvuldig uitgevoerde vaccinatieplan stil ligt wegens sneeuw in de winter, krijg je hier drie luister/doe/kijk-dingeskes waarmee het van staatswege opgelegde huisarrest wat dragelijker kan zijn.

  shatnershairpiece
  Je als artiest noemen naar het toupetje van “Captain Kirk” is al een prima start en als je dan ook nog zo aan de kattendarmen weet te plukken, dan mag je in het rijtje der eindbazen gaan staan. Een schale troost. Een betere is om hem wat geld toe te stoppen, want ook (op straat) spelen is ten prooi gevallen aan het Severe acute respiratory syndrome coronavirus 2.

  Kleurplaten
  Als je het grindschilderen zat bent, dan zijn kleurplaten misschien een probaat alternatief. In Zeeland worden kleurplaten gebruikt om de oudjes wat minder te laten vereenzamen. De NASA richt een kleurfeest aan omdat binnen 2 weken marsauto Perseverance gaat landen.

  plaat 1plaat 2plaat 3

  En waarom is Mars niet groen? Het is jouw kleurplaat, jij bepaalt het. En er zijn geen fouten alleen blije ongelukjes (ik ben een nakomertje).

  Kus mijn Koude Kut!
  Nee, dit is geen verzoek, als het al mogelijk zou zijn, maar zomaar een citaat uit Wim Helsen – Er Wordt Naar U Geluisterd. Mijn favoriete legaal geschifte Vlaming (raboscanner alert) neemt je mee door de donkere krochten van zijn geniale en bedorven gedachten. Laat je eens beledigen door hem, je zult er 1,5 uur lang (geen) spijt van hebben.

  Wie worsten koopt of weduwen trouwt, weet nooit wat daar is ingedouwd.

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf.  Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  5 9 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  hangmat
  hangmat
  Gast
  08/02/2021 - 22:14 22:14

  kinderen altijd liev (duh) wel +1 voor de Video

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN