More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 009: een trio tips – 2

  Fapruari, een nieuwe maand maar nog steeds huisarrest na 21u. Edoch, niet getreurd! Hier is weer uw favoriete Retecool met drie (extra)gratis tips om de avond door te komen.

  Plaats de naam
  Nu we nog niet helemaal katjelam zijn (?) beginnen we licht educatief. Via deze podcast (bonustip) vonden we het spel Plaats de naam. Wijs op de kaart aan waar je denkt dat de gegeven naam vandaan komt. Ik ben alvast beter in het zuigen van apenballen;
  Je eindscore is 144! Probeer je score te verbeteren.
  Maasje: 57
  Nelia: 34
  Andriesje: 22
  Waltherus: 20
  Beerd: 11
  Guda: 0
  Jennigjen: 0
  Mintje: 0
  Dolly: 0
  Trientje: 0

  Zo moet je schieten!
  Een Plasma Coil Bottle Launcher. Je weet niet wat het is, maar wel dat je het moet hebben. Dat klopt! Gelukkig helpt totaalheerser NightHawkInLight je een eind op weg:

  Mad drone skills!
  We maken het trio weer vol met een filmpje. Het Ministerie van Army Pang Pang heeft het laatste restje budget verbrast aan een meneer die met zijn drone ongegeneerd door een onderzeeërt mocht vliegen. Kewl!

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf.  Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  hangmat
  hangmat
  Gast
  01/02/2021 - 20:54 20:54

  eerste poging: 480 pts. Waarschijnlijk ben ik gematst Zijn er trouwens werkelijk ouders aan de rand van Nederland die hun kind “Rimmer” noemen? FAKE NEWS!!

  Bla
  Bla
  03/02/2021 - 11:52 11:52

  wat een zuigspel 😉
  Je eindscore is 485!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN