More

  RECENTE POSTS

  Automatiseren Was Een Feest!!!

  (polygoon stem) “Ja jongens en meiskens Retecoollezertjes, we weten thans dat den combinatie van overheid en automatisering bepaald zeer zeker geen gelukkige is. De mislukte implementaties van tal van nieuwe automatiseringssystemen vliegen ons bijkans om de oortjes, zo lijkt het thans wel. Ondanks dat al die hard en eerlijk werkende automatiseringsbedrijven die ons land uit de economische malaise trachten te ontworstelen er enthousiast de schouders onderzetten lijkt het nochtans dat er geen enkele nieuw systeem de eindstreep haalt. Velen sneuvelen halverwege of direct al aan de start. Gevolg is dan ook dat het automatiseringslandschap op tal van ministeries en andere overheidsinstellingen tot een stilstand lijkt te zijn gekomen. Zulks ten meer een kwalijke zwaak zult u begrijpen. Hieronder zomaar een voorbeeld hoe het er in een willekeurig ministerie anno 1914 2014 aan toe gaat.”

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Illuminatus Magnus
  09/09/2014 - 19:19 19:19

  Er moeten minder ambtenaren komen en de overheid moet meer uitbesteden. Dan weten we zeker dat alle belastinginkomsten rechtstreeks ten goede komen aan het bedrijfsleven. In eerste instantie gaat dat naar de commissies van de sales reps en de bonussen van de top, maar wij van de VVD zijn ervan overtuigd dat dat door het trickle-down-effect uiteindelijk iedereen ten goede komt De automatisering van SVB, UWV, CBS en NEA is dan ook pas het begin.

  Ome Mc
  Lid
  10/09/2014 - 13:29 13:29

  Ha, het ICT-dashboard heeft hem inmiddels maar eens offline gehaald (https://www.rijksictdashboard.nl/content/project/veranderprogramma-svb-tien). Dat ding stond dus gewoon nog op groen nadat het project al afgelast was.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN