More

  RECENTE POSTS

  Arrogantie 2.0: prematuur een tattoo laten zetten

  Arrogantie kan in vele vormen komen en extreem fan-zijn ook. Wanneer je ze samenvoegt komt er soms iets heel bijzonders uit. Het zijn dit keer Feyenoord-supporters die al weken vóór de finale een kampioenstattoo laten zetten. Terwijl Feyenoord dus nog helemaal geen kampioen is! Stel dat het dus níet gebeurt, dan heeft zo’n totaalmalloot fanboy voor de rest van zijn leven een leugen op zijn huid staan met die tattoo. Dat is toch sneu?

  En het schijnt zelfs al storm te lopen! Het is er niet ééntje die prematuur zo’n tattoo laat zetten, het zijn er meerdere. Tattooshops zeggen dat het een gekkenhuis is. -What else is new.-

  Prematuur

  Het valt toch in de categorie: “Zou je dat nou wel doen?” om iets met inkt op je lichaam te laten zetten, terwijl het nog helemaal niet gebeurd is, toch? Dat is als alvast een babykamer blauw maken, terwijl je helemaal niet weet welk geslacht het kind heeft. Ja, je ‘wéét’ dat het een jongetje wordt, zoals die Feyenoordboys zéker weten dat hun club dat kampioenschap gaat winnen. Maar wat als het tóch een meisje is? Bij een babykamer is er dan nog niet zoveel aan de hand, het is maar een kleur, maar hoe erg sta je voor lul met een tattoo die niet klopt!

  Tattoo

  Tattoofails

  Tattoofails zijn heel zielig, maar ook enorm vermakelijk. Vaak betreft het mensen die sowieso al te stom om te poepen zijn en die zichzelf met die mislukte inkterij alleen maar lelijker maken. Een hele bekende is de ‘no ragrets’, op het lijf van een stakker die niet wist hoe je ‘regrets’ schreef. Dat woord blijkt sowieso nogal moeilijk voor sommige mensen én hun tatoeëerders, zoals je ziet.

  tattoo

  De uitroep ‘no ragrets’ is een beetje een meme geworden trouwens, als mensen iets doen waarvan je weet dat er een grote spijtkans is. Zoals de naam van je verkering met wie je net twee maanden samen bent op je nek laten zetten. (Of inderdaad ‘FR Kampioen 2016 – 2017’. Ja, daar staat dus Friesland Kampioen! Of Frankrijk, dat kan ook.) Klik HIER voor een aantal hele geinige tattoofails. Die met die tong is nep, trouwens, maar dat kan elke randdebiel zien.

  Wat Feyenoord betreft hopen we dan maar voor de arme tattooknakkers dat hun clubje ook daadwerkelijk wint, anders staan ze voor altijd voor schut door hun premature arrogantie.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Trollbuster
  Lid
  26/04/2017 - 13:54 13:54

  Is van alle tijden… Nou, ja, in 2007 hadden we deze flip van AZ. Even lachen vanaf 45 seconden…
  https://www.youtube.com/watch?v=ZnCy0hunH1Y

  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  Antwoord aan  Trollbuster
  26/04/2017 - 14:14 14:14

  Oh man, herinner mij toch niet aan die traumatische gebeurtenis, wat een drama was dat zeg! Ik dacht dat ik gek werd toen de titel alsnog naar PSV ging
  Dat maakte de ontlading toen AZ die titel wel pakte nog groter trouwens, dus had dat nadeel toch weer zijn voordeel, zo op zijn Cruijffiaans zeg maar.
  Komende zondag zit ik weer lekker in de kuip! Vorige keer ging de cup met ons mee terug, hopelijk kunnen we dat kunstje nog een keer flikken. Tegen PSV wonnen we zwaar onterecht, maar tegen Vitesse verwacht ik dat AZ de betere partij zal zijn. We gaan het zien, je weet het nooit.

  Bismarck
  26/04/2017 - 16:05 16:05

  Het kan nog arroganter: In België worden de weddenschappen op het kampioenschap al uitgekeerd.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN