More

  RECENTE POSTS

  Ark van Noach trekt geen hond. “Schuld van Atheïsten”, aldus gelovigen.

  We waren al wat verbaasd over de pro-actieve houding van de creationisten in Murica, toen ze besloten met boelveel overheidsgeld een grote Ark te gaan bouwen. Maar dat bleek dan ook geen voorzorgsmaatregelen in het kader van de opwarming van de aarde, maar een amusementspark.

  Maar, wat wil nu het geval? Er komt geen hond op de Ark af. Ook geen twee leeuwen, olifanten, luipaarden, giraffen of maden, trouwens. Wat zegt u? Dat is de wil des Heeren? The lord works in mysterious ways? Het falen van Ken Ham en zijn sprookjespark is aan het oordeel van een Hogere Rechter onderhevig?

  Neen! Natuurlijk niet. Het is de schuld van de duivelschen atheïsten die het met allerlei tactieken blijkbaar voor elkaar krijgen dat er niemand geïnteresseerd is in het sprookje van de Ark. Wij zouden nog eerder de Cruise-maatschappijen de schuld geven, want een beetje persoon realiseert zich na 4 weken met allerhande bejaarden op een cruiseschip wel dat dat verhaal van de Ark niet bepaald geloofwaardig is.

  Maar toch is het de schuld van atheïsten en fake news, leugens en desinformatie. Het geinige is: blijkbaar is er niet meer dan dat nodig om mensen niet zo geïnteresseerd te krijgen in het ‘creationisme’. In tegenstelling tot elke zinnige voortgang van de wetenschap, die onder de leugens en desinformatie van Hel en Verdoemenis door de voorgangers van Ken werden tegengehouden. Nouja, en foltering, kettervervolging, publiek-private samenwerkingen in het kader van de heksenjacht en zo meer. Alles om te voorkomen dat het volk nieuwe ideeën zou krijgen die wellicht logischer waren dan God’s wil™.

  Hoe dan ook, in plaats van niet-gelovigen de schuld geven van je met belastinggeld betaalde faalproject, kún je natuurlijk veel beter je almachtige God gaan bidden om wat bezoekers. Dan regelt díe het toch wel even? Ha. ha. ha. ha. ha.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  25/06/2017 - 12:21 12:21

  “Dat is de wil des Heeren?”
  Een beetje theïst zou daar op moeten gokken (niet met geld natuurlijk, want dat is des duivels). Bij de vorige ark lachte immers ook de hele zondige mensheid Noah uit, zodat die uiteindelijk alleen met zijn familie gered werd van de zondvloed, om daarna via incest de hele wereld weer te herpopuleren.

  Ketsman
  25/06/2017 - 21:08 21:08

  Stel je eens de toekomst voor in het geval dat hij gelijk had; Iedereen is nazaa[s]d[/s]t van Ken.

  Dit mentale plaatje werd u gratis aangeboden door moi.

  Putin z\'n neef
  Putin z\'n neef
  Gast
  25/06/2017 - 23:56 23:56

  Funfact: die rare meneer heeft jarenlang in de bak gezeten wegens belastingontduiking en zelfverrijking. Je verwacht het niet.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN