More

  RECENTE POSTS

  Arjen Lubach haat Chardonnayshopping

  Toen Arjen Lubach achter het vuurwerk aanging, heb ik gezwegen; ik heb immers niet zoveel met vuurwerk afsteken. Toen Lubach de slacht ging slopen, heb ik gezwegen; ik was best te spreken over de Beyond Meat burger.

  Toen hij Facebook kwam halen, heb ik niet geprotesteerd; ik kook enkel van Conimex en dat hou je stil.
  Toen hij Zwarte Pieten kwam halen, heb ik niet geprotesteerd; ik ben immers geen racist.
  Toen hij Chardonnayshopping kwam halen WAS GODVERDOMME DE MAAT VOL DOE NORMAAL MAN IDIOOT. IEDEREEN DIE ZE KINDTIES OP CHINEES PLASTIC LAAT KLUIVEN IS EEN MEGOOL MAAR LAAT ONS ONZE SLETTERIGE JURKJES VOOR DE FRAUEN KUNNEN LATEN DOEN BLIJVEN BESTELLEN VOOR WEINIG JA.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  02/12/2019 - 14:14 14:14

  Filmpje niet bekeken wegens redelijk allergisch voor opgewonden piepstemmetjes maar aangeslagen op de titel. Geen goeiekoop zuipspul? Ga gewoon met je wijf aan de Teutoonsche grens wonen joh. Nijmegen is gaaf jonguh! Maastricht ook. En in mijn zeer geliefde Achterhoek is het ook prima wonen. Steden zat. Dikke middelvinger naar de gezondheidsmaffia en plezierhatende reli’s zoals stas Blokhuis die in de quaker buggy van de sportsgoolmongolen springen, meeliften en vrijwel meteen daarna de teugels van dat middeleeuwse voertuig overnemen.
  Wij zijn een klein landje/volkje en we zullen Frankrijk en Duitsland nooit ‘onze’ wil op kunnen leggen. God(Wie?)dank.
  GA AAN DE GERMAANSE GRENS WONEN! HOERA VOOR SCHENGEN!

  https://www.edekanord-shop.de/jens/products/paderborner-pilsener-20×0-5l-kiste-111652

  bla
  bla
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  02/12/2019 - 15:57 15:57

  7,5 euro voor 20 halve liters? bezorgen ze ook in het westen?

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  bla
  02/12/2019 - 17:40 17:40

  Dit! En ik vraag dit niet voor een vriend!

  Møhammed Said al Sahaf
  Antwoord aan  bla
  02/12/2019 - 20:39 20:39

  Ben bang van niet maar waarom zou je überhaupt in het westen willen blijven wonen als een prima pilsje een eindje naar het oosten veel goedkoper is? De vreettenten zijn beter, veel goedkoper ook, fijner personeel, prima broodjes bakken kunnen ze ook en het stikt er van de Turken en Italianen die hun eettentje niet als witwasgelegenheid gebruiken maar je daadwerkelijk puik voer voorschotelen. En, mits je niet overdrijft met je grensoverschrijding maar een beetje in de buurt van die grens blijft, ze verstaan onze keelklanken wonderbaarlijk goed. Puik land om niet in maar net naast te wonen.

  (pro-tip mocht je er ooit ergens gaan eten en oudhollands gebakken aardappels willen, backkartoffel is gepofte aardappel, je wil bratkartoffeln)

  Bismarck
  02/12/2019 - 19:46 19:46

  Oh nee, Arjan wil niet dat je scooter in je huis ontploft of je genitaliën vergroeien. Schnade!

  Apekut
  Apekut
  Gast
  02/12/2019 - 20:44 20:44

  Het is overigens wonderlijk hoe snel Arjan Lubach van de frisse, grappige presentator naar de nieuwe Freek de Jonge gegaan is.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  03/12/2019 - 13:50 13:50

  Lubach moet inderdaad oppassen niet te belerend te worden.
  Ali levert muck voor weinig; Selectief winkelen is zeker aan te raden, maar voor 95% is het gewoon een online Action.

  Bovendien zijn er veel kleine Chinese ondernemers die via AliExpress een beter bestaan opbouwen. Als hun producten hier direct en CE gecertificeerd op de markt komen is er een lang traject met heel veel afroming tussen gaan zitten. Niet per definitie beter dus.

  Verder moet Arjen zeker geen complexe kwesties aankaarten; Het stukje over kernenergie een tijdje terug rammelde behoorlijk. Dan stelt hij wel dat hij alleen maar het taboe wil doorbreken en een discussie op gang brengen, maar ondertussen wordt de kernenergielobby toch weer een steuntje in de rug gegeven.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN