More

  RECENTE POSTS

  Ard van der Steur kent ondernemers die hij een Thaise cel innaaide

  Ard van der Steur kent een hoop mensen, als minister van Sorry Justitie. Zo kent hij mensen die doodgingen aan het roken van wiet, maar kent hij ook ondernemers die door zijn (of in ieder geval dat van zijn ministerie) toedoen na hun pensioen kapot mogen gaan in een Thaise cel, terwijl ze hier in Nederland niets (bewezen) verkeerd deden.

  'En JIJ gaat naar een Thaise cel omdat ik je erbij naai, en JIJ, en JIJ!'
  ‘En JIJ gaat naar een Thaise cel omdat ik je erbij naai, en JIJ, en JIJ!’

  Kom er maar in, Johan van Laarhoven. Johan, die tot 2011 aandelen had in de Grass Company, een keten van een aantal coffeeshops die in dit land geheel en al legaal zijn, verkocht in dat jaar zijn aandelen en dacht met zijn Thaise vrouw van zijn pensioen te gaan genieten. Ha! Dumbass! Want een coffeeshop hebben (of drie) en daarom wel wiet mogen vérkopen maar niet ínkopen, dat is tegen het zere been van Van der Steur en hoe heetten zijn even incompetente voorgangers ook alweer. Die ene seniel was er eentje, geloof ik.

  Ah ja, deze seniel.
  Ah ja, deze seniel.

  Sriracha

  Enfin. Van Laarhoven ging naar Thailand, waar hij in 2014 prompt gearresteerd werd, omdat er in Nederland een onderzoek is naar witwaspraktijken rond de Grass Company. Waar hij niets meer mee te maken heeft, want de man verkocht dus zijn aandelen. Kan, dat zo’n onderzoek zomaar doorloopt naar de Thaise politie. Ook ambtenaren van Justitie halen wel eens Sriracha, dus dan lekt er wel eens wat. Bij ongetrainde mensen meestal hun anus, overigens.

  Waarschuwing: Veroorzaakt lekken!
  Waarschuwing: Veroorzaakt lekken!

  Nee

  Maar nee!! NEE, NEE, NEE! Het Ministerie van Justitie is full blown ‘fuck die gast, we NSB’en ‘m in een land met hele zware straffen voor drugs‘ gegaan en nu zit Van Laarhoven 103 jaar (20 effectief) vast. En guess what? Zijn vrouw ook, want die is met hem getrouwd.

  Engste lach ooit om een grap van me die ik cynisch bedoelde.
  Engste lach ooit om een grap van me die ik cynisch bedoelde.

  Leuker?

  De Officier van Justitie in deze zaak, Lucas van Delft, is dezelfde die niet zo gek lang geleden ‘even moest uitrusten’ nadat hij dreigbrieven naar zichzelf stuurde in een andere zaak. Redelijk stabiel mannetje dus. Die overigens nog steeds OvJ is hoor, vergis u niet. De man wist zelfs nog tegen de NRC te vertellen dat hij in Thailand was en gezeik kreeg met mensen die Van Laarhoven bijstaan, dus wat kan er mis gaan in zijn hoofd, als je hoogstens JEZELF dreigbrieven gaat sturen.

  Fuck you, ik bel Jake als ik dit ontvang.
  Fuck you, ik bel Jake als ik dit ontvang.

  Ook zijn er verslagen van mensen in Bangkok die in de buurt waren van de zaak aldaar. Nederlandse Justitiemensen (wij kunnen er alleen maar vanuit gaan dat het kleine Teeven-, Opstelten- en Van der Steur-cosplayers waren. Of robots) die lachend roepen dat ‘ze hem toch wel pakken voor alles wat hij heeft‘. Nogmaals we hebben het hier over iemand die een vermogen verdiende met een GODDAMN LEGALE KETEN VAN COFFEESHOPS! En zeker één ervan, die langs het spoor in Tilburg, had zo’n goeie keuken dat mensen die niet van wiet hielden er kwamen eten. WANT GODDAMN LEKKER. Deze meneer ging met pensioen en in tegenstelling tot de Amsterdamse Mocro-oorlog, viel er geen enkel schot toen Van Laarhoven besloot te emigreren voor zijn pensioen. DUS moet hij kapot.

  Nu

  Vandaag, 13-09-2016, heeft Van der Steur erkend dat het ZIJN ministerie was dat een in Nederland niet-veroordeelde (dus vooralsnog onschuldige) inwoner van Nederland vast liet zetten voor 103 jaar in een Thaise cel. En zijn vrouw erbij. D66 is furieus, want verkiezingsjaar en Van Laarhoven boeide ze al twee jaar geen ene rotmoer.

  Engste lach ooit om een grap van me die ik cynisch bedoelde.
  Engste lach ooit om een grap van me die ik cynisch bedoelde.

  Als Van der Steur eerder al een keer of veertien sorry moest zeggen, is het nu wel tijd om zijn hoofd kaal te scheren en hem door de straten te vervoeren op een mestkar. Van der Steur is de grootste landgenootverrader sinds WO II.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  14/09/2016 - 12:32 12:32

  Waar rook is is vuur, dus Johan zal echt wel schuldig zijn. Softdrugs zijn gewoon drugs net zoals nationaal socialisten ook gewoon socialisten zijn. Omdat NL justitie van de slappe hap is kan dit soort drugstuig hier gewoon lachend rondlopen. Gelukkig zijn ze in het buitenland nog wat alerter. Bovendien moet die Johan niet zeiken. Als hij met een Filipijnse getrouwd was en hij was daarheen verhuisd dan had hij nu al een kogel door z’n kale kop gehad. Dus het valt allemaal nog reuze mee.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  14/09/2016 - 21:20 21:20

  Can’t tell if sarcasm or Hubert Both.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  15/09/2016 - 10:29 10:29

  Ik heb dan ook geen idee uit welke hoek de plusjes komen.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  14/09/2016 - 15:10 15:10

  Vanaf vandaag is het officieel een belediging om iemand uit te maken voor Van der Steur.

  Xloph
  14/09/2016 - 22:21 22:21

  Tja, waren we Boterlul bijna vergeten.
  Is vandaag in het nieuws dat Fred Teeven zich niet verkiesbaar zal stellen bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen.
  Mijn eerste ingeving was: de vlag uitsteken.
  Maar ja: de man kennende doet hij dat alleen als hij een betere manier denkt te hebben gevonden om de mensen hun legale en gezond geteelde Hemels Kruid te ontzeggen en de georganiseerde criminelen in de kaart te spelen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN