More

  RECENTE POSTS

  Ard van der Steur wil meer OM uitlachposts op Retecool!

  Zodra Ard van der Steur aan het schuddebuiken is, dan houdt dat niet op, niet vanzelf. Nu las hij dus recent op Retecool een paar Openbaar Mysterie posts en dacht “Fuck it, laten we het aangename met het nuttige vereenzelvigen“. En nee, hij ging niet volledig Ton Elias op een kudde kippen.

  Want, zoals u zich nog herinnert heeft de popo lopen staken vorig jaar en dan met name op het snelheidsbelasting flitsboetefront. Dat heeft voor wat tekorten op de begroting gezorgd, maar dat wordt gelukkig opgevangen door een lager uitgevallen CAO resultaat met de bonden, oh nee, wacht, er gaat 20 miljoen MEER geflitst moeten worden.

  Want de verkeersveiligheid gaat extreem hard omhoog met het uitdelen van pak ’em beet een miljoen meer verkeersboetes. Oh nee, dat doet geen fuck. En het moet natuurlijk niet méér gaan kosten, dus het zal gaan moeten komen uit meer trajectcontroles en het digitaliseren van flitspalen en centraliseren van de verwerking bij het CJIB waardoor de kosten omlaag kunnen de administratiekosten omhoog gaan.

  Oh en uit het verslag blijkt verder nog een reden naast de stakende PopoZ, namelijk „nalevingsgedrag van weggebruikers” . JA GEK HE ARD, DAT MENSEN HET NIET BIJZONDER TOF VINDEN OM IEDERE KEER DAT ZE DE WEG OP GAAN MET EEN BEZEMSTEEL IN HUN REET GENEUKT TE WORDEN. *veegt schuim van de mond*

  Enige voordeel dus is dat de komende tijd er meer meer meer topics op je Retecool komen met ontstellend domme fouten, gemaakt door het OM, want als je die overbelaste afwijsmachine in Utrecht nog meer beroepen voert gaat het alleen maar NOG meer stuk. Wij zijn even ons bureau versterken voor de headdesktsunami die u nu weet dat gaat komen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  rubbw, professionele onruststokert
  21/09/2016 - 13:29 13:29

  Flitsmeister.nl en voor de rest de tiefus voor die gasten in Den Haag!

  MadDieu
  21/09/2016 - 15:33 15:33

  Trajectcontroles en digitale flitspalen, dat zijn gewoon een ander woorden voor toeristenbelasting. De lokaal bekende potentiële orgaandonor lacht er om.

  Trollbuster
  Lid
  21/09/2016 - 21:51 21:51

  In de plaats dat ze eens controleren op appende vrachtwagenchauffeurs en de technische staat van die vrachtwagens… Dat is gewoon echt hard nodig, als ik weer eens vanaf Tukkerije over de A1 naar huis rijd, dan kun je de (oost-europese) vrachtwagens waar niks mee loos is op de vingers van 1 hand tellen. Maar nee, dan belemmer je de handel… dus pesten we de gemiddelde automobilist die een keer 4 km/h te hard rijdt op een ‘weg binnen de bebouwde kom’ dwars door het weiland. /onderbuik
  BTW, ik heb pas een -terechte- bekeuring gehad in de auto van mn baas, kunnen jullie daar wat mee?

  Hoofdmeester
  21/09/2016 - 22:06 22:06

  In plaats van te klagen als je weer eens een boete krijgt en volledig full retard gaat op de politie, kun je je ook gewoon oplettebn in het verkeer en je aan de maximum snelheid houden.
  Waar loterijen belasting zijn voor naïeve dommerikken, zijn snelheidsboetes als belasting voor hardleerse beroepsklagers met een centimeters dikke plaat voor de kop.

  Bismarck
  Antwoord aan  Flepz0r
  22/09/2016 - 11:40 11:40

  Mja, ik heb dan zo weer mijn twijfels over die twijfels. Alle onzekerheden worden al in het voordeel van de snelheidsovertreder gerekend, zodat je al een stuk harder dan de maximumsnelheid moet rijden, voor er een boete volgt. Automobilisten weten dat en zoeken dus de grens van de grensoverschrijding al op (mijn broer bv. zet zijn snelheidsbegrenzer altijd op 2-3 km boven de maximumsnelheid). Gevolg is dus wel dat deze mensen zelfs boeteloos al altijd te hard rijden. En dan hebben we het nog niet over de idioten die denken dat woonwijken stratencircuits zijn, omdat daar nergens snelheidscontroles worden gehouden.

  Trollbuster
  Antwoord aan  Bismarck
  24/09/2016 - 17:52 17:52

  Ik weet dat de snelheid van mijn bus (Transit Connect) dus precies 5 km/h afwijkt, dus als die op 55 staat rij ik 50, zelfde geldt voor 105, dat is 100. misschien is het bij je broer ook wel zo.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN