More

  RECENTE POSTS

  Anti-vaxers behalen tijdens de zonsverduistering een nieuw niveau van stupid

  Gisteren stond half Amerika op zijn kop, omdat het land werd getroffen door een totale zonsverduistering. Wel even zo prettig na maanden van Trump-gekte. De ander helft van Amerika stond op zijn kop wegens wharrgarbl.

  Die wharrgarbl had overigens ook te maken met de zonsverduistering. Nasa heeft namelijk tijdens dit waanzinnig mooie natuurfenomeen 75 ballonnen de lucht in gestuurd om onder andere de wolken te filmen die ontstaan tijdens een zonsverduistering. Maar de ballonnen hadden niet alleen een klein weerstation en camera’s bij zich. Er waren door NASA ook bacteriën op de buitenkant van de ballonnen aangebracht.

  Warum?

  De reden voor dit experiment is omdat NASA wil kijken hoe deze bacteriën reageren zodra ze in de stratosfeer terecht komen. De stratosfeer is namelijk vergelijkbaar met de atmosfeer op Mars. En als we ooit naar Mars willen reizen, is het natuurlijk niet de bedoeling om de rode planeet te vervuilen met uitheemse bacteriën.

  Zegt NASA, maar dat is een grove leugen. Aldus anti-vaxers. Die geloven namelijk dat NASA op deze manier hele meutes ongevaccineerde mensen tegelijk wil inenten. Want, zo stellen deze vleesgeworden aluhoedjes, tijdens de zonsverduistering staan er miljoenen mensen in de “band of totality” en dat is een uitgelezen kans om die mensen in één klap te vaccineren. Een soort chemtrails op steroïden dus.

  Ja maar… nee, gasten… serieus?

  Nou, je ziet het. Prayer to Us! Want dan komt alles goed. Ik ben even, zoals Meneer de Greef het altijd zo treffend weet te verwoorden, een vat cavia’s met m’n blote voeten aan het fijnstampen. The stupid, it hurts!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  22/08/2017 - 12:41 12:41

  Maar wacht. Als normale vaccins giftig zijn en je autisme geven, en met een paar bacterien op balonnen kan je iedereen dezelfde immuniteit geven…

  Waarom zouden ze dat ooit in het geheim doen? Klinkt als probleem opgelost!

  L B
  L B
  Beheerder
  22/08/2017 - 13:02 13:02

  Ik heb even headdesk.gif aangezet om mn eigen voorhoofd te sparen.

  Bismarck
  23/08/2017 - 01:11 01:11

  Ja lach er maar om, maar het kan toch geen toeval zijn dat de dag na de zonsverduistering topfavoriet Nederland voor eigen publiek gewoon keihard vernederd wordt door hockeydwerg België? Dat moet iets met bacteriën te maken hebben. Of met aluminium. Of met ballonnen.

  Leukoplast
  Leukoplast
  Gast
  23/08/2017 - 12:32 12:32

  Kan NASA niet die hele generatie Stupid steriel maken met zo’n ballonnetje? Dat zou nog eens een hoop dom gelul in de ruimte schelen.

  Floris Alexander
  Gast
  23/08/2017 - 09:08 09:08

  O.M.F.G.

  Tiena Pieksma
  Gast
  22/08/2017 - 11:06 11:06

  Élke keer als ik denk dat het niet stommer kan, weten ze dat tóch weer te overtreffen! Wanneer komt die muur nou eindelijk eens om dat land!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN