More

  RECENTE POSTS

  Anne Lok is het einde van Alexander Pechtold

  Sinds deze week heeft Twan Huys het programma RTL Late Night overgenomen van Umberto Tan, maar vooralsnog met weinig succes. Tot vanavond.

  Want vanavond had Twan Huys voormalig duo raadslid uit Meppel, Anne Lok aan tafel. Anne Lok heeft een langdurige relatie met Alexander Pechtold gehad, maar die relatie is vlak voor de zomer met een enorm harde knal tot een einde gekomen. Dat was voor Anne Lok reden om haar ontslag in te dienen, want er kwam voor het meisje uit Meppel nogal wat op haar af vanuit het penthouse in Scheveningen de randstad.

  Vanavond heeft ze dus haar verhaal gedaan bij Twan Huys en dat begint tenenkrommend, maar eindigt met dusdanig veel verhuld vuurwerk, dat dit wel eens het einde van Alexander Pechtold kan betekenen. Er zijn de laatste tijd immers kamerleden voor minder heftige relaties opgestapt.

  Anne Lok probeert bij Huys niet in details te treden, maar de manier waarop ze geëmotioneerd raakt tijdens het gesprek in RTL Late Night, spreekt boekdelen. Zo vertelt ze onder andere, in tranen, dat Alexander Pechtold haar tot abortus heeft gedwongen. Pechtold wil uiteraard niet op “dit soort privékwesties” reageren, want hij herkent zich totaal niet in dit beeld, maar dat hebben we wel vaker gehoord van Pechtold.

  Kijk hieronder het volledige fragment van Anne “ik ben beschadigd” Lok bij Twan huys in RTL Late Night.

  Moet Alexander Pechtold opstappen? Zou u haar doen, ondanks haar vijf kinderen? Uw mening graag in de reacties.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  16 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  16 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  05/09/2018 - 23:33 23:33

  Ze is een beetje de hunebedversie van een salami in een lege gang gooien

  Monade
  05/09/2018 - 23:49 23:49

  Zoals jelui weet struinen ik en mijn regex al jaren rond in de GeenStijl reaguurderspanelen, en de huidige selectie uiterst pientere bejaarden (sic!) aldaar hebben het uitstekend in het snotje:

  * Uiteráárd is Arrogander Penthouse een glibberige, narcistische babyboomerlul met zijn neus in de sos en een permanent viagrastijfje.

  * Anne Lok met y kinderen van x vaders had beter moeten weten, en spoort voor geen meter, wat afdoende wordt bewezen door zowel haar D66-lidmaatschap als een vierjarige relatie (FSLVO) met Penthouse.

  Wat betekent dat Penthouse gewoon blijft zitten, wat maar goed ook is, want dat helpt D66 naar de 0 zetels, omdat vooral dames van zekere leeftijd wonend in villawijken stemmen op D66, en die zijn nu he-le-maal klaarj met D66.

  En daar sluit ik mij bij aan.

  Terzijde: wat ik steeds minder begrijp is dat de VVD, de psychopatenpartij bij uitstek, steeds maar weer kamerleden moet dumpen vanwege integriteitsproblemen, maar nooit D66 (Peggold!) of Groenlinks (Yasser “Ik steel odes van blinden” Klaver)

  /En of ik Lok zou doen? “Never stick your dick in borderline crazy. Let Dijkie handle that.”

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Monade
  06/09/2018 - 07:28 07:28

  Ach, hij heeft de partij in het begin ook van de nul zetels afgehaald. De Pechtold geve, en de Pechtold neme weer af.

  Ik hoop stiekem een beetje dat nou blijkt dat hij ook Willie Dille verkracht heeft, dat we er een soort superschandaal van kunnen maken.

  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Monade
  06/09/2018 - 07:29 07:29

  Je kon gisteren ook zien dat het je reinste wraak nemen was, terwijl ze bleef roepen niets te willen zeggen. Plus die theatrale “hoe kan hij met zichzelf leven” bullcrap.

  Interessante overigens wanneer Pechtold wel een stap opzij zet, wie dan. Wouter koolmees?

  Monade
  Antwoord aan  Flepz0r
  06/09/2018 - 08:10 08:10

  Wie dan? Orwellongren.

  Meneer van Dale
  Beheerder
  Antwoord aan  Flepz0r
  06/09/2018 - 08:53 08:53

  Ingrid van Engelshoven! Maar dan neemt ze wel haar dochter mee naar de kamer om haar live te adviseren.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Flepz0r
  06/09/2018 - 10:26 10:26

  Ik denk dat het eigenlijk Felix Klos had moeten worden. Aanstormend talent van een jaar of 26 met een Jesse Klaver achtige passie voor het aan de macht brengen van zijn generatie, geschiedenis gestudeerd aan de beste universiteiten van Europa, moet nog een beetje werken om zijn korpsbal uitstraling eraf te poetsen, en is voormalig medewerker/speechschrijver/protege van Pechtold. Maar hij is nu kandidaat om lijsttrekker te worden voor het Europees parlement, om een stukje zelfstandig leiderschap op zijn CV te zetten, dus gaat er een tussenpaus nodig zijn.

  Mijn geld staat daarom op Sophie in ‘t Veld of Vera Bergkamp, in ieder geval als Pechtold moet vertrekken vanwege een schandaal in de vrouwelijke sfeer. Sophie is het huidige hoofd van de Europese fractie, dus als Felix het lijsttrekkerschap wint is er voor haar een nieuwe hoge functie nodig. Vera Bergkamp is het gezicht van de wietwet, dat geeft haar een mooie zwijm van “niet bang voor tegenstand” terwijl het ook een onderwerp is waarop weinig potentiële stemmers zullen afhaken. Beiden zijn voor zover ik kan beoordelen geschikte kandidaten. Al is er vast slijk te vinden, wat dat is er altijd. Pia Dijkstra zou kunnen, maar is misschien een beetje te bekend, teveel oude koeienlijken in de grachtenkast. Wouter Koolmees kan inderdaad ook, maar als Pechtold nou echt uit de gratie valt is hij toch en beetje de Ad Melkert, hij staat te dichtbij.

  En verder zijn de overige huidige ministers natuurlijk ook kandidaat. De mensen die in de kamer bleven zijn hun kruit aan het drooghouden voor een val van het kabinet, maar als het leiderschap nou tussendoor moet wisselen hebben de beleidsmakers opeens goede kaarten.

  Het aankomende congres wordt leuk, misschien komt er nog wel een fijne knokpartij over welke D66’er nu eigenlijk de slechterik is in dit verhaal, zo tussen de stemmingen over de democratie van nu door.

  Monade
  Antwoord aan  Monade
  07/09/2018 - 09:52 09:52

  En ik citeer uit de immer betrouwbare Telegraaf:
  Partijvoorzitter Letty Demmers stelt dat de kwestie geen invloed heeft op zijn functioneren binnen D66. Dat vindt de partij ook van de relatie die D66-Kamerlid Kees Verhoeven aanknoopte met een oud-stagiaire.

  Dus Bart “Weerwoord wordt weggejorist” Nijman kan zieken en zuigen wat ie wil in –edet–, Pechtold glibbert op de standaardmanier weg: of ‘gaat meer tijd besteden aan zijn gezin’ of krijgt een nieuwe politieke topfunctie (burgemeester van Sexbierum of een Brabantse drugsstad), enzovoort.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  06/09/2018 - 09:58 09:58

  Ik ga de man hier niet lopen verdedigen, maar het riekt behoorlijk naar een afrekening.
  In principe zou dan ook het verhaal van Pechtold’s zijde gehoord moeten worden, maar die heeft daar terecht geen trek in.
  Je komt toch nooit uit dit soort welles/nietes discussies. Tegenstanders van Pechtold zullen haar verhaal geloven, zijn medestanders niet.
  Hoog Story/Privé gehalte…. next…

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  06/09/2018 - 10:30 10:30

  Den Haag gaat gebukt onder een golf van karaktermoorden. Deze maand vielen er al drie slachtoffers in de nauwe straten rondom het Binnenhof. De politie spreekt over afrekeningen in het politiek circuit, maar staat met de handen gebonden door een minister die zelf de volgende zou kunnen zijn.

  Roel Zwaar
  Lid
  06/09/2018 - 10:06 10:06

  Lok pech, holt.
  Sorry, flauwer kan ik hem niet maken.

  In ander nieuws……..

  geen d66
  geen d66
  Gast
  Antwoord aan  Roel Zwaar
  06/09/2018 - 11:42 11:42

  wat is het toch een vies mannetje en dat moet ons land regeren, dat kan toch niet, wat
  voor een voorbeeld voor de jeugd

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  geen d66
  06/09/2018 - 12:38 12:38

  en over welke politicus heb je het nu?…

  Jack Random
  Jack Random
  06/09/2018 - 11:36 11:36

  Mwoah, toch niet meer dan een prive-dingetje, tenzij die lakei van Mark Rutte echt moreel laakbare of strafbare feiten heeft gepleegd. Vond ik dat penthouse toch kwalijker. Ik meen dat Pechtold al eerder heeft aangegeven na deze kabinetsperiode exit te gaan. Maar alles wat D66 een spoedigere en diepere val in de afgrond bezorgd juich ik natuurlijk toe.

  Roel Zwaar
  Antwoord aan  Jack Random
  06/09/2018 - 11:45 11:45

  Als je D66 snel uitspreekt klinkt het ook naar Downsize.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN