More

  RECENTE POSTS

  Anders Ga Je Even Op Het IJ Kiten

  Het leek Kevin Langeree een goed idee om zijn kiteboard te pakken en een stukje te gaan kiten naar demense toe. Letterlijk, want hij doet dit op het IJ, tussen de veerponten naar Noord en een lading vrachtschepen. En dat terwijl er ook nog eens behoorlijk wat wind staat (als in witte koppen op de golven). Levensgevaarlijk, maar het levert wel ontzettend mooi beeld op.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  08/04/2015 - 11:22 11:22

  Een vertekend beeld. Meestal is hij verder van de scheepvaart verwijderd dan de beelden doen voorkomen. Maar op 1:00 steekt hij de vaargeul over ‘vlak’ voor een binnenvaartschip. Mocht er iets fout gaan dan kan deze natuurlijk niet meer uitwijken (als hij de kite überhaupt al gezien heeft). De lijnen draaien dan in de schroef en als Langeree de boel niet snel los weet te koppelen (een enkele handeling maar best lastig als je meegesleurd wordt) wordt ook hij tot gehakt vermalen.
  Net als skiën buiten de pistes na een zware sneeuwbui levert ook dit geweldig spectaculaire beelden op, maar ik denk niet dat z’n moeder er erg blij van wordt.
  De boetes voor dit soort stunts zijn overigens niet misselijk.

  biermeester
  08/04/2015 - 11:56 11:56

  Ik zag reet laatst lopen met een gloednieuwe O’Neill schoolagenda…

  B-sting
  08/04/2015 - 12:04 12:04

  Ik ben ook niet echt onder de indruk. Stoer hartslagje er onder, snel monteerwerk (oooeeh kijk een politieboot, wow, nou dat wordt spannend kinderen), vertekent beeld (ooooeh kijk hij springt over een veerpont heen, oh nee wacht er toch achter langs) en dan is het nog gesponsored ook, dus waarschijnlijk gewoon goedkoop marketingstuntje.

  Paul - Brildragers United
  08/04/2015 - 19:27 19:27

  Dat doen die Amsterdammertjes toch maar weer geweldig, he? Gebakken lucht verkopen. 1x woepsiedaisy in de lucht als er een veerboot aan komt en dan hard weglopen voor de pliesies.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN