More

  RECENTE POSTS

  Amsterdam Arena wordt verbouwd tot AZC

  Met een budget van 50 miljoen euro wordt de Amsterdams Arena volgend jaar in fases omgebouwd tot een Asielzoekers Centrum. Alle nog bestaande zittribunes zullen worden vervangen door skyboxen, die als appartement zullen dienen voor gevluchte Syrische families.

  Het veld zal worden omgebouwd tot een spectaculaire speeltuin voor de kinderen van deze vluchtelingen. Met het oog op de nieuwe bewoners zullen er extra liften, toiletten, cateringpunten en roltrappen worden aangebracht. Commercieel directeur Edwin van der Sar licht toe:

  “Ach, het Nederlandse voetbal stelt tegenwoordig zo weinig voor dat we best zonder de Arena kunnen. Die arme mensen hebben die ruimte harder nodig dan wij. Voor competitiewedstrijden kunnen we bijvoorbeeld gebruik maken van het leegstaande stadion van FC Haarlem, en mochten we Europees nog verplichtingen hebben, dan gaan we naar de Utrechtse Galgenwaard.”

  Angst voor vechtpartijen in de nieuwe AZC is Van der Sar niet:

  “Sowieso zijn we in zo’n voetbalstadion natuurlijk wel wat matpartijen gewend. Ik hoorde van andere AZC’s dat het om religieus getinte vechtpartijen zou gaan: Fundamentele Kakkerlakken tegen Joden. Gelukkig zitten wij in Amsterdam, daar komen domweg geen Feyenoorders.”

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ome Mc
  Lid
  01/10/2015 - 13:29 13:29

  Ik had altijd begrepen dat het daar allang al vol zit met gevluchte joden…

  Skyclad
  Skyclad
  01/10/2015 - 14:23 14:23

  Misschien een betere oplossing om op een speeldag wanneer alle stadions vol zitten met tokkies gewoon ze weg te bombarderen. Dan zijn er opeens een heleboel huizen beschikbaar voor vluchtelingen. En zijn wij van een groot aantal achterlijke hooligans af.

  behanger
  Beheerder
  01/10/2015 - 14:44 14:44

  Ik heb al sjaaltjes laten drukken. Super Asielzoekers! Jeuh!
  comment image

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN