More

  RECENTE POSTS

  Ambtenaren Flevoland tòch bijgevoerd

  De Ambtenaren van de Provincie Flevoland worden bijgevoerd. De Minister van Binnenlandse Zaken, Kajsa Ollongren, gaf die opdracht omdat volgens haar “de emoties over het beheer van deze kantoorjungle hoog oplopen”. Daardoor komt volgens haar de openbare orde in gevaar. Deskundigen raden bijvoeren juist af, maar de Minister ziet zich genoodzaakt tot dit besluit. “De maatschappelijke onrust leidt ertoe dat veel mensen het recht in eigen hand nemen door de Ambtenaren bij te voeren. En er worden veelvuldig bedreigingen geuit aan de uitvoerende kantinemedewerkers op het Provinciehuis. Met deze maatregel wil ik de maatschappelijke onrust beperken”, motiveert De Minister het besluit.

  Als de Cateraar van het Provinciehuis het zelf doet, kan het bijvoeren verantwoord gebeuren met het juiste biodynamische vegetarische voedsel dat de ambtenaren gewend zijn. Donderdagmiddag kwamen actievoerders met foodtrucks en snackwagens naar het Provinciehuis in Lelystad om tientallen kleffe broodjes kroket, bolletjes goedkope kaas en halve liter pakken karnemelk over het hek van het Provinciehuis te gooien. “Elk jaar sterven hier tientallen ambtenaren een hongerdood en ik wil dat het stopt. Ik snap best dat er teveel ambtenaren in de kantoorjungle zijn, en dat er iets aan het natuurlijk evenwicht moet gebeuren. Maar ik schaam me dat ik Nederlander ben”, zei een vrouw tegen Omroep Flevoland.

  Antroposoof Kees Kwakbol is het eens met de Minister “Er is nu wel genoeg informatie te vinden online over het feit dat bijvoeren niet helpt, dat dood door ondervoeding een natuurlijk iets is en dat grenzen verleggen alleen maar een grotere populatie ambtenaren zou betekenen waar je uiteindelijk weer hetzelfde probleem krijgt”, vertelt Kwakbol. “Je moet geen menselijke maatschappij-ethiek toepassen, het zijn tenslotte maar ambtenaren. De Kantoorjungle is hard en ambtenaren gaan dood”.
  Een andere oplossing volgens Kwakbol zou het toevoegen van predatoren zijn – Geenstijl verslaggevers, de natuurlijke vijand van ambtenaren. “Als je bijvoorbeeld een roedel Geenstijl redacteuren in de kantoorjungle zet, dan storten die zich op de ambtenaren en hoeven ze niet afgeschoten te worden. Dan laat je de natuur zijn werk doen en neem je dat stukje menselijk handelen weg waarover geklaagd wordt.”

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  hangmat
  hangmat
  Gast
  04/03/2018 - 01:07 01:07

  Die ambtenaren moeten allemaal eens gesteriliseerd worden. ze fokken maar door, het lijken wel wandelende kopieerapparaten. Alleen door die basisdrift tot kopiëren aan te pakken kan de plaag beheerst worden. Zo hoef je er ook geen broodjes kroket achteraan te smijten! Het is allemaal eenvoudig: 1+1 = 3 mensen!!

  Hans Olo
  04/03/2018 - 03:12 03:12

  FIPO!

  Oh shit, net te laat.

  MadDieu, drukt zijn snor
  04/03/2018 - 15:32 15:32

  Van 1 december tot 1 mei mogen ze dat stukje Flevoland hermetisch sluiten voor publiek. Bij maatschappelijke onrust binnen het gebied kunt je beginnen met afschieten om meer leed te voorkomen.
  MAAR LAAT DE DIEREN MET RUST!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN