More

  RECENTE POSTS

  Als je je zin niet krijgt, gebruik je gewoon terreur.

  Gisteren konden we lezen dat actiegroepen als Stop Blackface willen gaan radicaliseren. Vreedzaam demonstreren hebben ze heel lang gedaan, maar dat werkt volgens die groepen niet. Dus gaan ze hun acties aanpassen.

  Zijn ze nou helemaal van de pot gerukt? Demonstreren doe je op een vreedzame manier. Of je nou tegen vermeende discriminatie demonstreert of tegen een asielzoekerscentrum. Puur en alleen het feit dat je niet je zin krijgt geeft je Sliertverdomme niet het recht om dan maar niet-vreedzame acties toe te passen om jouw politieke mening erdoor te drukken.

  Sterker nog. Er is een woord voor het met niet-vreedzame acties willen afdwingen van bepaalde denkbeelden: terrorisme. En terrorisme zuigt. Hard. Dus bij deze een welgemeende ‘fuck you’ voor Stop Blackface c.s. Wat je er ook van vindt, als je het niet met woorden af kan is het blijkbaar niet goed gelukt om mensen te overtuigen. En wat ben je dan?

  Leest Ard eigenlijk mee? Wellicht zou het handig zijn om de AIVD even alert te maken op deze terreurdreiging. Hadden we geen telefoontaps voor nodig, dat kondigen ze gewoon zelf aan. Maar ach, het is een weekdag, Minister Sorry zal het wel te druk hebben voor dat soort onbenulligheden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  wout
  wout
  03/06/2016 - 09:55 09:55

  Terreur? Wat voor terreur? Mensen slaan met bijeengebonden stokken? Ontvoeren met zakken?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN