More

  RECENTE POSTS

  ‘Allochtone agenten vaker corrupt’. NIKS AAN DE HAND DUS!

  Verbazend racistisch stuk in de ooit verboden krant van Nazi Nederland donderdag; Allochtone agenten zijn vaker corrupt dan de roomblanke leiding van het politie-apparaat of als, nou ja, de leiding van het politie-apparaat. ‘nou, dat is dus mooi kut, meneer Retecool’, zegt u, de hypothetische zeiksnor die me al bijna 18 jaar achtervolgt in de comments hier direct. MAARRRRR! Er is ook goed nieuws!

  Want een andere landelijke krant, niet fout in de oorlog, die er laatst een hoofddoek uitmikte wegens whatever the fuck ze als smoes verzonnen maar eigenlijk OMDAT ZE NIET KON SCHRIJVEN, kwam afgelopen week met het nieuws dat allochtonen (mensen uit Allochtonië) helemaal geen agent willen worden. Fantastisch dus. Dan lost het probleem zichzelf op! Omdat wij van de Retecool echter van wederhoor houden, vroegen wij schrijver dezes, die ook allochtoon heeft, om commentaart (geen typo).

  Foto: Allochtoon

  RC: Ha Taart!

  BT: Hallo meneer Retecool

  RC: Wat vindt u van de berichtgeving dat allochtonen vaker corrupt zijn als agent terwijl ze geen agent willen of mogen worden?

  BT: Meneer Retecool, ik vind dit verbazend racistisch. Ik als allochtoon kom bijvoorbeeld niet uit Allochtonië. Ik ben gewoon een halve Yank. U probeert mij hier te framen. Terwijl ik helemaal niet mee tel, omdat ik witter ben dan een A4-printerpapiertje.

  Foto: De hele familie Taart.

  Maar ik las het inderdaad. Allochtonen uit Allochtonië zien de bui al hangen als hun familie gescreend wordt. En dan willen ze al niet meer. En, nou ja, FUCK THE POLICE! (Taart vouwt hier zijn vingers in elkaar en roept iets van IESSIJT!)

   

  ‘EAST SIDE!!!!’

  RC: Maar u, als allochtoon, heeft er dus geen last van?

  BT: Verbazend genoeg niet. Ik wilde sowieso al geen agent worden en heb altijd mijn droom nageleefd, namelijk dialoogregisseur worden bij harde porno en de sociologische aspecten van het paringsgedrag van de bonobo doceren aan harige hippiemeisjes.. Maar het is natuurlijk een probleem dat allochtoniërs geen agent willen of kunnen worden en daarna alsnog corrupt blijken. Hier komt het slaverijverleden natuurlijk om de hoek. Die slaven wilden ook geen katoen plukken en toen ze toch moesten, probeerden ze steeds te ontsnappen en zo. Zelfde verhaal.

  RC: Nou, ehr.. Nee?

  Wacht.. Dit zijn dus geen gezellige puntmutsjes? Dus de smurfen zijn fascistische nazi’s met een minderwaardigheidscomplex?

  BT: Het lijkt me sowieso maatschappelijk en sociologisch erg frustrerend dat je eerst geen agent wilt worden en dan toch moet en dan corrupt blijkt te zijn. Ik zou ervan aan de drank gaan.

  RC: Dus we begrijpen dat u het wel racistisch vindt dat de Telenazi bericht over corruptie, maar het eigenlijk geen probleem is omdat negers toch geen agent willen worden?

  BT: Ik stoor me er enorm aan dat u mensen uit Allochtonië neger noemt. De meeste mensen die geen agent mogen worden wegens aanstaande corruptie komen niet uit Negerland (ik was niet zo goed in Aardrijkskunde, dat land kan ook Afrika heten), maar uit landen waar olie zit. Ook zijn de meest corrupte agenten roomblank. Dat zie je vaak aan de stropdas, hoe blank ze zijn.

  Foto: Geweldige stropdas.

  RC: U dwaalt af. De vraag was dus of het een racismeprobleem betreft

  BT: Uiteraard. Zoals Frizzle Sizzle ooit al op blote roomblanke voeten zong: Alles is racisme.

  Rc: We weten vrij zeker dat dat lied anders heette.

  BT: Whatever. Het is enorm racistisch dat agenten van de allochtoonse persuasie door de Telenazi afgeschilderd worden als corrupt, terwijl ze volgens een andere krant helemaal geen agent mogen worden. Dit is een beetje als de eenhoorns de schuld geven als er geen regenboog is tijdens het schijten.

  .. Of tijdens het… Ehr… Niet-schijten.

  RC: ….

  BT: Precies, right?! Alsof Batman er iets aan kan doen dat Jared Leto maar 14 seconden in Suicide Squad zat. Of dat Ben Affleck in zijn pak zat!

  Foto: Batman toen Warren Barguil hem nog speelde.

  RC:…

  BT: Bedankt voor dit interview en de tube lijm!

  RC:….

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  15/09/2017 - 10:43 10:43

  Bedankt voor dit interview en de tube lijm!

  Dat is geen lijm, maar lippenbalsem. Probeer maar eens uit. Is ook goed voor je vingers. Smeer ze maar eens lekker in.

  L B
  L B
  Beheerder
  15/09/2017 - 12:34 12:34

  Is er ook nog een tube samenhang beschikbaar?

  Ketsman
  15/09/2017 - 14:07 14:07

  Hoe kom ik erachter of ik geheim agent ben? Ik voel me zo corrupt als de tering vandaag.

  Ketsman
  15/09/2017 - 14:42 14:42

  “Politie begint acties voor beter pensioen”
  https://nieuws.nl/algemeen/20170915/politie-begint-acties-voor-beter-pensioen/

  Dus ik dacht “Opkomen voor je oudere medemens. Dat is aardig van de politie.”.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN