More

  RECENTE POSTS

  Alles, maar dan ook werkelijk alles is de schuld van het westen!

  Nee, maar echt dus hè. Alles is de schuld van het westen. Crocs? Schuld van het westen! Uggs? Schuld van het westen. Uiteraard hoor ik jullie nu vragen: “Ja, maar Crocs zijn Australisch. Dat klopt, maar Australië is ook de schuld van het westen. Net als yoghurt, ook de schuld van het westen. Klittenband, ook zoiets. Schuld van het westen! De New Horizon die high resolution foto’s neemt van de planeet Pluto? Schuld van het westen.

  En zo kunnen we natuurlijk nog wel even doorgaan. Hitler, schuld van het westen. Chinees afhaalrestaurant? Schuld van het westen. Sharon Dijksma? SCHULD VAN HET WESTEN! Je ziet, alles is de schuld van het westen. En dat vindt de Syrische onderminister van Buitenlandse Zaken dus ook hè, die vindt ook dat werkelijk alles de schuld van het westen is:

  “…De slechte situatie in Syrië komt door het beleid van het Westen en hun steun aan de rebellen. Jullie steun, propaganda en uitspraken hebben hiertoe geleid…”

  Maar, zo barmhartig als ze daar zijn in Syrië, ruikt het er momenteel alleen nog maar naar bloemetjes, opkomende zonnen en lieve vlindermeisjes. Kijk maar, deze Syrische onderminister zegt het zelf:

  “…Via u zeg ik tegen alle Syriërs: u bent altijd welkom om terug te keren. U zult alleen liefde en waardering vinden van de Syrische regering en uw broeders en zusters…”

  Goed, dat alle dorpen platgebombardeerd zijn door die zelfde Syrische barmhartige regering is natuurlijk maar een detail. Wanneer je liefde ontvangt heb je geen huis nodig, of werk, want dat is er niet. En dat is natuurlijk allemaal de schuld van het westen. In Syrië is namelijk alles verder echt supergaaf en lief. In het westen niet, daar zuigt alles. En dat is uiteraard de schuld van het westen. Maar dat hebben jullie niet van mij, dat hebben jullie van de Syrische onderminister van liefde en bloemen Buitenlandse zaken.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  04/09/2015 - 23:05 23:05

  Zo, xaderp heeft het nog tot onderminister geschopt, hulde.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  Antwoord aan  E.R. Deoz
  05/09/2015 - 15:20 15:20

  Je kan me oprapen!

  Bismarck
  05/09/2015 - 22:58 22:58

  Over die Crocs en Australië heeft ie gewoon gelijk, al heb ik dat stukje wel gemist in het interview.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN