More

  RECENTE POSTS

  Algemene Beschouwingen, deel 2: De Antwoorden van Mark Rutte

  En ook deze post zagen jullie natuurlijk al van mijlen ver aankomen: Algemene Beschouwingen, deel 2: De Antwoorden van Mark Rutte, waarin Rutte door het stof gaat of gewoon alles wegwimpelt.

  Waar gisteren de fractieleiders van de diverse politieke partijen hun gal hebben mogen spuwen over de rijksbegroting en de miljoenennota, is het dus vandaag de beurt aan Minister-president Mark Rutte om met een lach en een traan de boel weer recht te breien.

  Want zoals het elk jaar gaat, ook dit jaar zal de soep niet zo heet gegeten worden als hij wordt opgediend. Fractieleiders die gisteren nog in gevechtstenue een verbaal spervuur op het kabinet afvuurden, zullen vandaag weer rustig in hun eigen stoel zitten om gezellig met Rutte mee te lachen. Nu ja, we gaan het zien.

  Het volgen van de tweede dag van de Algemene Politieke Beschouwingen doe je onder andere hier, hier en hier. En inderdaad, ook vandaag is het helaas niet mogelijk bij de NPO om een live stream te embedden. En ook is het nog steeds niet mogelijk (lees: nog steeds niet) om de boel in HD te bekijken (VAN ONZE BELASTINGCENTEN!), maar ook nu gaat het er voornamelijk om dat we kunnen luisteren naar het straatje schoon vegen van Mark Rutte (En via de vrienden van RTL Nieuws kan je de boel wel gewoon embedden, zoals je hieronder kunt zien).

  Stoom afblazen, schreeuwen of gewoon inhoudelijk reageren op deze tweede dag van de Algemene Beschouwingen kan uiteraard hieronder in de reacties.


  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  MadDieu, drukt zijn snor
  22/09/2016 - 21:16 21:16

  “Nee is Nee”, als Mark dat niet leert blijft hij eeuwig vrijgezel.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN