More

  RECENTE POSTS

  ‘Afrique Sauvage’ expositie in Eersel, Brabant

  Buiten de kleine kans dat u toevalligerwijs een op leeftijde zijnde DGA bent van een ICT dienstverlener met een waarde van ongeveer een half miljard, zijn er weinig redenen om Brabant te mijden.

  Hoogstens moet u rond kernafval de zuid-oostelijke provincies mijden, maar daarbuiten is het een groot MDMA-, worstenbrood-, alswel Bourgondisch festijn. En daar komt nu een extra bezoekaanleiding bij. In Galerie Persoon te Eersel is tot en met 17 december een expositie van de Belgische fotograaf Robby Bolleyn.

  De expositie ‘Afrique Sauvage’ toont dertig gracieuze, indringende portretten van inwoners en wilde dieren. De serene zwart-wit foto’s weerspiegelen het authentieke Afrika.

  Robby Bolleyn (Antwerpen, 1966) heeft een opleiding marketing, natuureducatie en fotografie voltooid en woont op een Bourgondische boerderij in Frankrijk.

  5 6 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Peer van Eersel
  Peer van Eersel
  Gast
  09/11/2022 - 23:05 23:05

  Weg met Eersel, leve Bergeijk!

  Jokkebrok
  Antwoord aan  Peer van Eersel
  10/11/2022 - 20:08 20:08

  Het is gewoon afkijkerij! Een vuile list om kunstliefhebbers weg te lokken uit Bergeijk, waar over drie weken in Grand café Beeks de geheel originele fototentoonstelling ‘De andere kant van Afrika’ door mevrouw Hamers-van Dongen te zien is.

  comment image

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Jokkebrok
  10/11/2022 - 22:38 22:38

  Gesponsord door Anku Lingerie

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN