More

  RECENTE POSTS

  Aap. Mouw.

  Het is toch te gevaarlijk in het gebied rond de rampplek, maakte Rutte gisteravond bekend. De premier wil niet dat de onderzoekers aan onverwantwoorde risico’s worden blootgesteld.”

  Gek, want in dit clipje van de NOS zegt de commandant van de missie dat ze zich veilig voelden, dat ze prima konden werken. Waarom laten we dan toe dat het Oekraïense leger oprukt richting de rampplek? “Inmiddels heeft de Oekraïense regering bekendgemaakt dat de wapenstilstand op en rond de rampplek is opgezegd, nu de missie voorlopig is afgebroken.” Die klote-Putin! Wat denkt hij wel niet, er liggen nog steeds slachtoffers en persoonlijke bezittingen in dat gebied! Bovendien moet het onderzoek naar de oorzaak nog beginnen! Meer sancties tegen Rusland! Oh, wacht…. Zolang het onderzoek nog niet is afgerond is Kiev nog steeds verdachte in deze moordzaak. En die verdachte kan nu zonder internationale waarnemers door dat gebied rondstampen. Grote kans dus dat dit bewijsstuk straks onvindbaar blijkt (deel van cockpit met raamstijl, foto laat zowel entry als exit holes zien). Op dit moment trouwens wordt in Kiev opnieuw het Maidanplein schoongeveegd door leger en politie. Want demonstranten zijn leuk, maar ze moeten wel voor óns demonstreren. Klote Putin! Sancties tegen Rusland! Oh, wacht…

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  50 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  50 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  07/08/2014 - 15:23 15:23

  “En die verdachte kan nu zonder internationale waarnemers door dat gebied rondstampen.”

  Maar dat de Russen (toch echt de hoofdverdachten in deze zaak) de eerste twee weken ongehinderd door het rampgebied konden rondlopen en er zelfs de OSCE weg hielden is natuurlijk geen probleem, want die zouden noooit bewijsstukken proberen achterover te drukken, toch?

  Overigens willen die lieve Russen uit pure liefde voor Nederland geen Nederlandse aardappelen meer. Wat lief van ze, laten we ze nog meer knuffelen!

  BIokhuthypotheek
  BIokhuthypotheek
  Gast
  07/08/2014 - 15:56 15:56

  Beste xaderp, ik zeg dit met de beste bedoelingen: ik hoop dat je niet gefrustreerd raakt van dat continue geroei tegen de stroom op en het preken voor andermans’ parochie. Alhier word je door een groot deel gezien als eenzelfde plaatvoordekophebber als Likoed Nederland en dit werkt vooralsnog alleen maar contraproductief.
  Hoewel ik je liever heb dan menno – zoals reeds eerder gememoreerd – voel ik af en toe ook wel wat plaatsvervangende schaamte vanwege de ongebreidelde hoeveelheid hoon die je over je heen krijgt.
  Sowieso moet je je realiseren dat de meesten de tijd (en zeker de moeite) niet nemen om al jouw linkjes te lezen.
  Ikzelf in ieder geval niet, óók omdat bij een dergelijke hoeveelheid documentatie de kans bestaat dat je door de bomen het bos niet meer ziet en dan gaat uiteindelijk ook de boodschap – en daarmee misschien wel de waarheid – verloren.

  Was getekend,

  Leo BIokhuthypotheek

  You never go full retard.
  You never go full retard.
  Gast
  07/08/2014 - 16:21 16:21

  Voor mij is die vliegmaatschappij de schuldige. Als je denkt dat je, vanwege commerciele motieven enig recht hebt als je over oorlogsgebied gaat vliegen ben je totaal bezopen. Als je als NL-regering denkt dat je daar onderzoekje kan gaan spelen en dat een oorlog wel op pauze wordt gezet ook.

  De grote verliezers zijn natuurlijk de sheeples die bleven vertrouwen op commerciële partijen en overheden. Nee sheeple, commmerciele belangen gaan voor uw persoonlijke. En daar heeft Putin eens geen schuld aan.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  07/08/2014 - 17:14 17:14

  De kans dat het toestel domweg uit de lucht gevallen is met een technische storing is heel klein.
  Neergeschoten dus.

  Of door Oekraïne om de Separatisten de schuld te kunnen geven.
  Of door de Separatisten omdat het een stel heikneuters zijn die geavanceerd wapentuig hadden gekregen zonder de logistiek ondersteuning die duidelijk had gemaakt dat het een verkeersvliegtuig betrof.

  De tweede mogelijkheid klinkt stukken waarschijnlijker, maar dat is natuurlijk nog geen bewijs.
  Een onderschept telefoontje van een triomfantelijke separatist die het schot opeist kan vervalst zijn en is dus ook geen hard bewijs ,maar wederom een goede aanwijzing.

  Maar als we even naar de waarschijnlijkheid kijken, lijkt het me meer dan 90% zeker dat het de separatisten waren, met door Rusland geleverd wapentuig. Het feit dat Rusland dat ontkent maakt dat verdere sancties niet uit kunnen blijven.. Zodra er meer zekerheid is .

  Die bewijzen zouden er kunnen komen. Op rompdelen zitten resten van het gebruikte explosief. Daar kan misschien Russisch wapentuig aan gekoppeld worden. Maar wellicht heeft iemand al ander forensisch bewijs aangebracht om een andere partij in diskrediet te brengen.

  Overigens ziet Xaderp altijd overal een dubbele bodem in. Wat mainstream gedacht wordt, is in zijn ogen per definitie niet de waarheid. We worden immer constant gemanipuleerd. Ik hoop dat hij nooit naar Rusland afreist om daar op eenzelfde manier tegen de stroom in te bloggen. Hij zou al heel snel monddood gemaakt worden gebruikmakend van de nieuwe regeltjes die ieder tegengeluid keihard afstraffen. Dat alleen zou toch al een teken aan de wand moeten zijn…

  Bismarck
  07/08/2014 - 18:25 18:25

  @Xaderp: Waarom je de Telegraaf erbij haalt is me een raadsel, ik lees papieren versie noch website daarvan.

  Wel goede redenen om de Russen* als hoofdverdachte te zien zijn dat één van hun leiders (de Russische GRU-officier Igor Girkin) binnen een half uur na het neerschieten (toen nog niet bekend was dat het een passagiersvliegtuig betrof) op VKontakte meldde dat ze een vliegtuig neer hadden geschoten, het feit dat ze op 10km afstand van de crashsite op 17 juli een Buk-systeem hadden staan (maar op 18 juli niet meer, om dat bewijsstuk te verduisteren, de foto’s heb je zelf in een eerder stuk geleverd), het feit dat ze in de voorafgaande dagen al meer vliegtuigen hadden neergehaald (Oekraïne heeft er nog geen enkele neergehaald), filmbeelden van Buk-systemen die van en naar Rusland werden vervoerd rond die datum, het feit dat de schade aan het vliegtuig overeen komt met grond-lucht raketschade en niet met boordkanonschade (zoals je eerder ergens beweerde) en natuurlijk niet te vergeten talloze filmpjes en andere bewijzen dat Rusland al sinds op zijn laatst juni de Russen* voorziet van zware wapens. Samen maakt dat de Russen* tot hoofdverdachten van deze aanslag.

  *Inclusief de “separatisten”, die vooral bestaan uit mensen met de Russische nationaliteit.

  Puh!
  Redacteur
  07/08/2014 - 18:42 18:42

  Over de Telegraaf gesproken, een van je vriendjes staat in de krant Xaderp : http://www.telegraaf.nl/binnenland/mh17/22939920/__Waanzinnige_tirade_rebellenleider__.html

  Doe eens creatief debunken zonder linkjes.

  Bismarck
  07/08/2014 - 19:00 19:00

  @Xaderp: Je liegt, alle zaken die ik noem zijn niet ontzenuwd en niet onbelangrijk: Grotendeels informatie die nota bene door de Russen zelf is verspreid (ik ging er al van uit dat je alle Oekraïense en Westerse bronnen als verdacht zou aanmerken, een reden temeer waarom ik me afvraag waarom je zo hamert op het vrijgeven daarvan in je reactie op Ploppo, want zodra ze dat doen roep je toch dat ze vervalst zijn, zoals je al eerder gedaan hebt met Amerikaanse en Oekraïense vrijgegeven informatie). Verder lieg je ook over de toegang van de OVSE-medewerkers, die de eerste 3 cruciale dagen wel degelijk door de Russen zijn tegengehouden.

  Puh!
  Redacteur
  07/08/2014 - 19:18 19:18

  Zwak Xaderp!
  Je vriendje proberen te redden door te zeggen dat de Telegraaf in de oorlog ook al fout was, voor iemand die anderen slechte consipracy theorien verwijt verwacht ik meer.

  Puh!
  Redacteur
  07/08/2014 - 19:38 19:38

  Komop Xaderp, jij bent hier degene met de waarheid in pacht, wij zijn slechts onwetenden die straks wanhopig roepen dat we het niet geweten hebben.
  Kom van je troon en geef nou eens een mooie verklaring voor die verlichte vrijheidsstrijder, en geen smoesjes meer anders daal je echt in mij achting.

  Puh!
  Redacteur
  07/08/2014 - 19:45 19:45

  Ik stel gewoon een vraag waar jij maar omheen blijft draaien, je valt door de mand.

  BIokhuthypotheek
  BIokhuthypotheek
  Gast
  07/08/2014 - 19:59 19:59

  Dan opteer ik voor een teruggang naar retecool 6, alwaar men meer regels nodig had voor hetzelfde betoog.

  Én ik wil dezelfde regeling als xaderp dan!

  Puh!
  Redacteur
  07/08/2014 - 20:00 20:00

  Jammer, ik had wel wat beters verwacht dan een uurtje/ factuurtje praatje, je lijkt wel een advocaat.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  07/08/2014 - 20:25 20:25

  Van het percentage sympathie dat er dan nog voor je bestaat, beste Xaderp, snoep je wat mij betreft al zelf een flink deel af door Bismarck als niet heel intelligent neer te zetten.
  Wie ben jij om dat te beoordelen? Omdat iemand het niet 100% met je eens is? Omdat mensen moe worden van een bombardement aan linkjes die meer vragen oproepen dan beantwoorden?

  Weet je, beste Xaderp, mijn dochtertje van 3,5 heeft precies dezelfde houding als ze het ergens niet mee eens is. Heel druk worden, met van alles tegelijk gaan smijten en veel aandacht vragen om vooral maar niet aangesproken te worden op de kern waarom ze een standje krijgt of even bij de les gehouden moet worden.
  Zij doet dat meestal als ze erg moe is en na een goede nachtrust is ze weer een lief redelijk meisje.

  Ga eens een tijdje slapen, dat zal wonderen doen.

  Jack Random
  Jack Random
  07/08/2014 - 20:38 20:38

  Weet je wie ook heel erg boos kon worden als ie zijn gelijk niet kreeg?

  https://www.youtube.com/watch?v=_YQR36fQ_Xc

  Jack Random
  Jack Random
  07/08/2014 - 20:39 20:39

  Verdomd, ik heb het. Reet heeft xaderp hier een podium gegeven, zodat ie hier helemaal los kan gaan, en de rest van de maatschappij verder niet lastig valt.

  Erg nobel reet. Hulde.

  Puh!
  Redacteur
  07/08/2014 - 21:26 21:26

  .

  BIokhuthypotheek
  BIokhuthypotheek
  Gast
  07/08/2014 - 21:26 21:26

  Sowieso is iedereen die hier tussen 20:25 en 21:15 iets post niet heel slim want dan wordt de slimste mens gezocht op de televee.
  Dus Roel Zwaar loopt op een heel dun lijntje.

  Pendletoncils
  Pendletoncils
  07/08/2014 - 22:45 22:45

  Xaderp, nou hang je al minstens 10 jaar rond op internet, en dan nog presteer je het omeen Godwin op de proppen te komen. Als er iets een brevet van onvermogen is, (naast je evidente brevet van onvermogen op het gebied van rationeel denken), is dat het wel.

  Nu wil ik graag weer de echte Retecool terug, want dit geneuzel met clipjes, conspiracy-nutters, SP duiding en verdomd weinig goeie linkdumps komt me werkelijk de strot uit.

  Groetjes,

  Ad Hominem

  Stickmeister - studiogast
  08/08/2014 - 00:07 00:07

  Mooi he hoe snel die iconische badguys in de westerse media verschijnen.
  Tja en twitteraccounts die zijn natuurlijk allemaal authentiek.

  Stickmeister - studiogast
  08/08/2014 - 00:11 00:11

  Zijn er mensen die de Telegraaf serieus nemen? Gewoon een campagneblaadje.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  08/08/2014 - 09:55 09:55

  OLO@Blokhut!

  Joh, sommige mensen kunnen nu eenmaal 2 dingen tegelijk!

  Dehnus Nörder
  Dehnus Nörder
  08/08/2014 - 10:51 10:51

  @Xaderp, ik was ook voor Russische Vriendschap, maar niet voor rasPutin Vriendschap. Groot verschil dat jij maar niet wil begrijpen. Helemaal niet als die vriend je constant op de bek ramt en zijn broertje van 55 kilo en 160cm de schuld geeft.

  Dehnus Nörder
  Dehnus Nörder
  08/08/2014 - 11:07 11:07

  Weet je ik ben er zat van. Fijn Xaderp, Rusland is fantastisch en net als Likud Nederland en zijn vriendjes krijg je lekker betaalt (mag ik hopen anders ben je wel heel triest). Maar net als Likud Nederland ben ik er gewoon moe van. Ze doen maar, Rusland doet nooit iets verkeerd alleen de VS en de EU (Want dat vinden nieuw rechts en oud links nu eenmaal). Ook weet ik gelijk wat ik aan Nieuw Rechts en Oud Links heb, Oud Links praate de Russische homohaat altijd al goed, maar Nieuw Rechts was constant bezig homoseksuelen en Joodse mensen te gebruiken voor hun Islam Bashen.

  Nu weet ik tenminste wat ik aan dat volk heb, en ben er zelfs zo moe van dat mochten de Russen komen, ik me wel vrijwillig zal Melden voor het Kamp. Want ja Pussy Riot, GreenPeace, Homos,….. het is gewoon een andere manier van hoe Rusland het westen laat zien hoe je met dat soort dingen moet omgaan. De Joodse complot theorietjes die daar nogal wat rondgaan zijn al bewijs van wie de volgende groep mensen zijn… waar “Alternatief een oplossing voor gevonden word door de grote leider”.

  Het waren weer de progresieven die de eersten in de kampen waren.. en Nederlanders zoals Xaderp zijn weer aan het juichen. Maar jij je zin, de grote Führer zullen we nooit meer tegenspreken. NIet op zijn MAfiosi, niet op zijn slavenarbeid, niet op zijn 40 FOCKING MILJARD OP DE BANKREKENING!….. De Führer is fantastisch….

  Dag Xaderp, over 50 jaar ben jij degene die “Ich habe is nicht gewuscht” zegt op zijn Russisch.

  Jack Random
  Jack Random
  08/08/2014 - 11:45 11:45

  xaderp en likud nederland zijn de lokale dorpsgekken. Zinloos om mee in discussie te gaan, geef ze af en toe gewoon een schouderklopje en een thumbs-up wat je ook zou doen bij mensen met Down-syndroom, om ze een goed gevoel te geven, en lach verder wat om ze.

  Jack Random
  Jack Random
  08/08/2014 - 12:27 12:27

  Sorry xaderp, maar zonder links naar een vage youtube-video en een voor iedereen onbekende site kunnen we niet zonder meer je bovenstaande bewering accepteren dat ik inderdaad de door jou aan mij toegeschreven reactie heb geschreven dan wel geplaatst. Ik ontken elke betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor deze reactie.

  Jack Random
  Jack Random
  08/08/2014 - 12:28 12:28

  Het Westen/Obama heeft het gedaan, om mij in een slecht daglicht te plaatsen.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  08/08/2014 - 12:45 12:45

  Jack Random is eigenlijk Xaderp’s veertiende account.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  08/08/2014 - 13:41 13:41

  Mooi, dan kun je het wel alleen af in dit topic.

  kenny013
  kenny013
  Gast
  08/08/2014 - 22:02 22:02

  @xaderp. 7 augustus 2014 op 19:31

  Nou alweer dezelfde discussie van 21 juli:

  Ach wie weet zou je eens moeten kijken op de site van de OSCE zelf :
  “The SMM obtained very limited access to the crash site of Malaysia Airlines MH17, which came down on 17 July near Hrabove (79 km east of Donetsk). There were dead bodies at the scene, marked, but exposed to the elements. No process of debris collection was observed. Some of the ’Donetsk People’s Republic’s‘ guards were visibly intoxicated and aggressive.”
  http://www.osce.org/ukraine-smm/daily-updates
  Zegt toch meer dan een plaatje.

  http://www.retecool.com/mcdonalds-hyundai-en-coca-cola-spelen-russische-roulette/#comments

  Toen zat je er naast en nou nog steeds.
  Herinnert de uitspraak ” Hij heeft z’n vingers in z’n oren en schreeuwt heel hard”.
  Nutteloos om op je te reageren
  [i] Dit is dus een nutteloze post[/i]

  kenny013
  kenny013
  Gast
  09/08/2014 - 23:15 23:15

  Wat je niet aangeeft is dat er een verschil is tussen reddingswerkers en separatisten.
  De reddingswerkers waren mensen in zwart gekleed, (ik begreep Oekraïens), aangevuld met o.a. mijnwerkers en deze probeerden zo goed als mogelijk de lichamen te bergen.
  De separatisten hadden de macht en speelden “overheid” maar waren niet de reddingswerkers.
  Zij waren het die je door de brokstukken zag struinen.

  Zie:
  “Hulpmedewerker Aleksander Piljoesjni zei dat hij en zijn collega’s geen keuze hadden bij het afgeven van de stoffelijke overschotten. “Zij zijn bewapend en wij niet.” Hulpdiensten konden niet verklaren wat er gebeurd is met de 102 overige lichamen.”
  http://www.nu.nl/vliegramp-oekraine/3832693/oekraiense-rebellen-halen-lichamen-vliegramp-weg.html

  De seperatisten hebben dus niets te maken met
  “assessed the storage conditions for bodies on board the train at Torez railway station as good. At the main crash site, all bodies had been removed. The recovery process was assessed by the Dutch forensics experts as good…”
  Dat was het werk van de Oekraïense reddingswerkers.
  Over feiten verdraaien gesproken…..

  kenny013
  kenny013
  Gast
  10/08/2014 - 21:47 21:47

  Zoek de overeenkomsten met Oekraïne:
  https://www.youtube.com/watch?v=J8AIE7eWtSY#t=13
  Uurtje ECHTE informatie xaderp.

  En wat begrijp je niet, ” … Hulpdiensten konden niet verklaren…” dat maakt duidelijk dat degene die in het begin de overschotten verzamelden NIET bij de separatisten hoorden, die werkte alleen tegen.

  Er liep overigens wel vanaf het begin een fotograaf rondt die alles aan het vastleggen was, gesnapt door éénvandaag. Wilde niet precies zeggen voor/door wie hij was gestuurd ,Kiev of EU/NL .. en kwam anoniem in beeld. Gaf alleen als verklaring dat hij alles vastlegde ten behoeve van het onderzoek, omdat dingen verplaatst of overwoekerd zouden zijn als de onderzoekers er zouden komen.
  Dat lijkt me het onderzoeken waard.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN