More

  RECENTE POSTS

  Aanslag in Quebec: 6 doden, 8 gewonden, 2 gearresteerd

  Terwijl u en wij sliepen ging men weer eens goed los in de wereld. We gaan even naar Canada. Canada, zoals u weet, is een heersland en dat vonden we al voordat Justin Trudeau het fonds van Ploumen wilde gaan steunen.

  Maar nu heerst het even iets minder hard. Bij een aanslag op een moskee in Quebec, in de wijk Sainte-Foy, zijn 6 mensen om het leven gekomen. Nog eens 8 zijn er gewond geraakt. 39 mensen wisten te ontkomen zonder verwondingen.

  De moskeegangers waren aan het bidden toen er plotseling geschoten werd. De politie heeft twee mensen aangehouden, waarvan één na een achtervolging door de Canadese stad.

  Een anonieme getuige zegt dat de mannen een Quebecaans accent leken te hebben. Bij het schieten zouden ze “Allahu Ackbar” geroepen hebben. De overheden spreken van een terroristische aanval. Canada keurt barbaars geweld categorisch af, zo schreef de premier van Quebec op twitter:

  Ook zegt hij dat Canadese moslims een belangrijk onderdeel van hun nationale samenstelling zijn. De beveiliging in Montreal en Gatineau is versterkt, waarbij het accent ligt op de omgeving van moskeeën.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN