More

  RECENTE POSTS

  Een aanslag plegen is feest voor PVV-aanhangers

  Het verzet van Geert Wilders is “politiek verzet”, aldus de grote blonde leider zelf. Dat hij zelf wel weet dat zijn aanhangers dit anders opvatten en het in de praktijk ook tot geweld en terrorisme komt, is al best wel vaak duidelijk geworden. Maar het werd dit weekend weer eens pijnlijk duidelijk hoe salonfähig hardop dromen van moslimmoord inmiddels is toen er screenshots opdoken uit een besloten facebookgroep “Wilders.Wilders.Wilders.” voor aanhangers van de PVV.

  En omdat Geert graag van te voren wil markeren aan welke kant van de geschiedenis iedereen staat, hierbij een kleine greep uit de wannabe terroristen. De premise? Een simpele vraag bij een foto van moslims in gebed. “U wilt hier met uw vrachtwagen doorheen. Mag dat?”

  Het antwoord is nee. Je zou denken dat dit zo voor de hand ligt als de lucht is blauw, de PvdA is stom en Tinkywinky is homo. Maar helaas is de werkelijkheid anders. Daarom doen we een kleine bloemlezing uit de soms creatieve oplossingen die de PVV-ers voor deze theorievraag wisten te vinden.

  Danny Quint wijst direct op de mogelijkheid dat die vrachtauto niet alleen maar vooruit hoeft. De servicemonteur voor Nuon, de gasafdeling inderdaad, wil daarom “voor- en achteruit” over de biddende moslims heen.

  Dirk Kindt is leidinggevende en is daarom ook wat meer van het delegeren. “Bestuurders ertoe dwingen”, is zijn voorstel met betrekking tot het moslimvrachtwagenvraagstuk. Wellicht kan hij dan in de toekomst proberen te doen alsof hij van niets af wist.

  Simon Borgers vindt het voorstel om het met een vrachtauto te doen niet kunnen. Dat duurt immers te lang en daar krijg je maar schade van. “Liever een bom”, is daarom de reactie van de motorfanaat op leeftijd, die overigens ook denkt dat Joris Demmink een rechter was.

  James Boltze komt dan wel zelf uit het grootste moslimland ter wereld, maar dat houdt hem niet tegen om vol gas te willen. Opruimen ziet hij echter tegenop, want “daar hebben we normaal dat soort mensen voor, maar daar ben je net met de vrachtwagen over heen gereden. Shit.”

  Alex Vanjoost doet dingen met chemie en heeft een prima bestemming voor werkloze Moslims: lekker fungeren als stoeptegel voor het testen van je SUV. Dat kan de ANWB wel even regelen, aldus Alex.

  Bennie de Boer is een man van de simpele regels. De Winschotenaar weet heel simpel te deduceren dat “ze” het toch ook bij “ons” doen en dat het daarom mag. Of, omdat het in de originele stijl toch beter klinkt, “bootje komt om zijn haar loontje”.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Broeder Bolognese
  06/02/2017 - 15:57 15:57

  Hoe kan het dat Bennie de Boer het internet nog kan bevuilen? Blijkbaar liegt ie dat ie barst.

  Weirdoinventor
  Lid
  06/02/2017 - 16:34 16:34

  Aan de andere kant heb ik tijdens een D66 actie in Utrecht afgelopen zaterdag ook een heel normale 51 jarige werkloze PVV stemmende man gesproken die gewoon een baan en een huurwoning wil. Want weet je, wie niet? Ik geloof misschien niet dat zijn oplossingen werken, en hij gelooft niet in die van mij, maar de meeste mensen zijn toch gewoon redelijke wezens met redelijke behoeften. Dat clubje “extreem rechts” (voor zover die term iets zegt) zal voorlopig wel blijven bestaan. We hebben nu een partij die zowel hen vertegenwoordigd als een heleboel mensen die niet zo zijn, belangrijk is dat we de partij zelf in de gaten houden om te kijken waar die valt, vooral omdat ze kan draaien op de ingevingen van een enkel persoon. Dat geminder op een officiële bijeenkomst vond ik enger dan een Facebookpaginaatje ergens achteraf. Er zitten eikels op het internet, dat klopt…

  Wtrdk
  Lid
  06/02/2017 - 16:35 16:35

  Ja, maar Bennie is zo helemaal niet! Die langharigetekel heeft als favoriete citaat ‘leven en laten leven’! Hij mag dat graag citeren. Zo is Bennie.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  06/02/2017 - 16:49 16:49

  Even ter nuancering meegenomen dat hier ook nog wel eens een lijn-5 plaatje voorbij komt met een wens of deze over iemand heen wil denderen… Daar zit toch een stukje pot-verwijt-ketel in.

  Ter verdediging; dat gaat dan meestal over individuen die daadwerkelijk iets misdaan hebben (niet dat dat dan onmiddellijk de doodstraf verdient; zelfs Hollandse-hits-zangers verdienen die niet) maar het is in ieder geval nog gericht.

  Hier betreft het een groep moslims die net zo schuldig zijn aan de IS-aanslagen als Katholieken in Brabant schuldig zijn aan de door het Vaticaan vanwege condoomverbod veroorzaakte aids-epidemie in Afrika.

  cspr
  Lid
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  06/02/2017 - 17:07 17:07

  Interessant artikel, ik mis alleen een punt of stelling.

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  06/02/2017 - 17:17 17:17

  Condoomverbod veroorzaak geen aids-epidemie.
  Net zo min als dat het niet dragen van een autogordel een epidemie aan verkeersdoden oplevert.

  cspr
  Lid
  Antwoord aan  MadDieu, drukt zijn snor
  06/02/2017 - 18:43 18:43

  Oh, dat was niet voor jouw post bedoeld, excuus, maar voor het Artikel hierbovenaan.

  Monade
  06/02/2017 - 17:23 17:23

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN