More

    RECENTE POSTS

    Vretecool – Deens brood met zalm en spinazie van de Lidl

    Het was dus Spaans-Portugese week bij de Lidl en vandaar dat we Deens brood konden proeven. [redactie: uitzoeken of Denemarken verkocht is aan Spanjolië ofzo]. Gelukkig zat het er niet al te bedroevend uit toen het uit de verpakking kwam, dus we waren hoopvol!

    Het zag er zo uit:

    Nou, dat heb er toch wel eens anders uitgezien, mooi met dingen die we lekker vinden, spinazie, zalm, tomaten, kom, we sleuren de verpakking open.

    Er zijn vretecoolposts geweest waar de foto ná bereiding minder leek op het plaatje dan dit nu al voor het de oven ingaat.

    En dat viel helegaar niet tegen. Krokant brood, smakelijke maar wel hele dunne zalmblokjes, spinazie niet zompig. Uiteraard doet de rustieke plank ook heel veel, maar dit smaakte gewoon heel ok. En dat voor 1.49 euro doet de Lidl dat stukken beter dan het meeste voer.

    De zalmvraag natuurlijk is of u dat zelf niet voor marginaal meer knakenpoet zelf beter kunt. En dat is helaas een volmondig ja. Maar prima als u even wat te bikken wil bij Ozark ofzo.

    5 3 stemmen
    REET DEZE POTS!

    EN? IS HET WAT?

    Brood
    Zalm
    Spinazie
    Makkelijk en snel

    2 REACTIES

    Abonneer
    Laat het weten als er
    guest
    2 Reacties
    Oudste
    Nieuwste Meest gestemd
    Inline feedbacks
    Bekijk alle reacties
    Reet
    Beheerder
    26/07/2020 - 12:45 12:45

    Het kan dus wel

    Latest Posts

    Account

    U ZEI:

    OOK NIET TE MISSEN

    Het was dus Spaans-Portugese week bij de Lidl en vandaar dat we Deens brood konden proeven. . Gelukkig zat het er niet al te bedroevend uit toen het uit de verpakking kwam, dus we waren hoopvol! Het zag er zo uit: Nou, dat heb er toch...Vretecool - Deens brood met zalm en spinazie van de Lidl