More

    RECENTE POSTS

    RC Bindende Kijktip: Buying the Band

    Jan ‘t Hoen, vastgoedmagnaat uit Amsterdam, denk dat alles te koop is met geld. Nu is er heel veel te koop met geld, maar blijkbaar niet alles. En daar komt Jan achter, wanneer hij zich in wil kopen als drummer van de voormalige band van Herman Brood.

    Teus van Sintmaartensdijk stuit per toeval op het verhaal dat Jan ‘t Hoen een nieuwe hobby wil: mee drummen in de band van Herman Brood, ook al is die al een aantal jaar geleden van het dak van het Hilton gesprongen. Jan wil drummen en dus het liefst in de band van Herman Brood; Wild Romance. Hij richt in de kelder van zijn bedrijf een professionele studio in, koopt Nina Hagen voor twee jaar om mee te toeren met de band en probeert op een zakelijke manier een kneiter van een band neer te zetten. Dat klinkt Wild Romance manager Koos van Dijk natuurlijk ook als geld in zijn oren.

    Onnodig om te vertellen dat dit uiteraard gierend uit de klauwen escaleert. Jan heeft geen rock ‘n roll door zijn aderen lopen en al helemaal geen drank of drugs. Zijn mede-bandleden wel en dat botst op een geweldige manier. Zo geweldig dat deze docu, na enkele jaren in de bureaula van Teus te hebben gelegen, onder muzikanten al een gigantische hit was, maar sinds vorige week voor iedereen te bekijken, omdat hij op 3voor12 staat (en nu dus hier onder). Ruim één uur open-mond-en-hoofd-op-bureau-slaan-kijkplezier.

    0 0 stemmen
    REET DEZE POTS!

    3 REACTIES

    Abonneer
    Laat het weten als er
    guest
    3 Reacties
    Oudste
    Nieuwste Meest gestemd
    Inline feedbacks
    Bekijk alle reacties
    Hans Olo
    19/02/2018 - 20:23 20:23

    De 25ste. Ash vs Evil Dead.

    Sjofels de Pofels
    Antwoord aan  Hans Olo
    20/02/2018 - 09:19 09:19

    Vind je dat echt bindend? Een leuke kwinkslag uit de retro koker, uniek in deze tijd…
    psst. psst. reageer en goor,
    “Fortitude” al gezien?

    Hans Olo
    Antwoord aan  Sjofels de Pofels
    20/02/2018 - 10:28 10:28

    Een Britse psychologische sci-fi thriller? Nee, daar vind ik geen reet aan. Dan ga ik wel bindend naar het journaal kijken. Uit principe.

    Latest Posts

    Account

    U ZEI:

    OOK NIET TE MISSEN