More

    RECENTE POSTS

    Annabel Nanninga wordt lijsttrekker Forum voor Democratie in Amsterdam

    Welbekend van -edet-, TPO en een incidenteel potsje over haar hier op de RC’s, Annabel Nanninga (Tante Bel voor vrienden) gaat zich opmaken voor een ministerspost in kabinet Baudet I. Nadat de griezelcoalitie Rutte III snoeihard uit elkaar gespat is uiteraard.

    Nu is Baudet de laatste maanden ontwikkeld van pianoligger en oude-talen-verkrachter naar stand-up comedian en begint hij voorwaar af en toe zelfs zinnige dingen te zeggen. En waar Nanninga zich van drieste lettervermicelliwerper heeft ontwikkeld naar anderhalf-issuetalking-head op de televee, kan nu gaan gebeuren waar wij op de redactiechat op hoopten, ze gaat d’r geld stoppen waar d’r mond zit. Ze gaat namelijk de politiek in en wel in Amsterdam, waar ze de renaissancevloot van Oom Thierry mag gaan aanmeren bij de Stopera als lijsttrekker voor de FvD. Leuk, want zelfs de bruinhemden van de PVV hebben het niet aangedurfd tot op heden om iets in Amsterdam te beginnen en na de historische verziekingsnederlaag van de verwelkte rozen is er dus wel wat te winnen.

    Nu hebben we hier op de redactie al het beste dat de Amsterdamse politiek nooit gekregen heeft, en we maken ons dus nu op voor het luidruchtige begin van het einde voor de PvdA, waarbij de stomtroopers van Thierry de laatste rode rakkers het IJ in gaan jagen. Het is namelijk verbaal het gemakkelijkst om een downy op de grond tegen de tandjes te schoppen, in de smeulende resten van de PvdA zal Nanninga c.s. vermoedelijk als eerste de laarzen inbrengen. Interessante tijden dus, waarbij aangemerkt dat de Amsterdamse politiek de laatste jaren vooral het voorportaal voor het nadien volgende kabinet is geweest en alleen Eberhard van der Laan in tegengestelde richting ging en de Stopera als sterfhuisconstructie heeft gebruikt na een tijd in Den Haag te hebben gezeten.

    De huiskamervraag aan u, de lezers, op deze zonnige zondag is logischerwijs dus:

    Voor welke post gaat Annabel Nanninga zich beschikbaar stellen in kabinet Baudet I?

    Bekijk het stemresultaat

    Laden ... Laden ...

    Of welke functie had u zelf in gedachten binnen het politieke bestel?

    Topicfoto onder CC door Guido van Nispen

    0 0 stemmen
    REET DEZE POTS!

    14 REACTIES

    Abonneer
    Laat het weten als er
    guest
    14 Reacties
    Oudste
    Nieuwste Meest gestemd
    Inline feedbacks
    Bekijk alle reacties
    Monade
    22/10/2017 - 16:47 16:47

    [Ehm, was hier zojuist geen pots over van tante Terra waar oom (m/v/*) Bismarck al op heeft gereageerd? Is ze weggejorist of is hier zo’n grote concurrrentiestrijd dat we straks nog een pots over zien van elk retedactielid?]

    Enniewee; toch mooi om te zien dat elke scribent met een grote mond over de politiek meent het zelf beter te kunnen, om dan vervolgens spectaculair te falen, na. Maar, voordat dit gebeurt met Nanninga, verwacht ik dat er voor haar een XXL-backbench wordt bijgebouwd in de Tweede Kamer.

    Bismarck
    Antwoord aan  Monade
    22/10/2017 - 17:25 17:25

    “Oom” (eerder het debiele neefje) Bismarck is gewoon keihard weggejorist, om maar eens wat Nanningaspeak te gebruiken. Of in 19e eeuws Teutoons jargon, de loods is van schip gestuurd.

    Monade
    Antwoord aan  Bismarck
    22/10/2017 - 17:32 17:32

    Der Lotse ist von dem Schiff geschickt? Dan eindigen we maar met een passend deuntje.

    https://www.youtube.com/watch?v=B2nCugGQZO0

    Bismarck
    Antwoord aan  Flepz0r
    22/10/2017 - 22:14 22:14

    Klinkt als een bunkerburgeroorlog onder de redactie.

    Meneer van Dale
    Beheerder
    Antwoord aan  Bismarck
    22/10/2017 - 21:22 21:22

    Wegjorissen is zo’n zwaktebod. Om hier weggejorist te worden moet je echt wel beter je best doen dan bij het gemiddelde Nanningaspeak bezigende blog elders op de interwebs.

    Monade
    Antwoord aan  Meneer van Dale
    22/10/2017 - 21:42 21:42

    -weggejorist-

    Poligraf Poligrafovich Sharikov
    22/10/2017 - 19:41 19:41

    Welke post had Sharon Dijksma ook al weer?

    MadDieu, drukt zijn snor
    Antwoord aan  Poligraf Poligrafovich Sharikov
    22/10/2017 - 21:11 21:11

    Sjerrens eerste post was staats op Economische Zaken vanwege de familiekennis over het destillaat van gefermenteerde aardappels.
    Voor een dochter van arme dagloners uit Grunnen ziet ze er gezond uit.
    /braak

    Ds. Ploppo
    Redacteur
    23/10/2017 - 10:08 10:08

    Nanninga is de typisch cynische betweter. Schopt tegen alles aan, maar draagt zelf geen realistische oplossingen aan. Het is lastig daar een departement voor te vinden, maar veiligheid en justitie lijkt me nog het meest geschikt. Daar faalt iedereen, dus dan valt haar falen ook absoluut niet op.

    Ds. Ploppo
    Redacteur
    Antwoord aan  Flepz0r
    23/10/2017 - 14:15 14:15

    VVDers hebben aan een paar maanden bewindspersoon zijn voldoende om vervolgens een warm plekje in het bedrijfsleven te vinden. Een enkele ministerspost kan per kabinetsperiode makkelijk 14 VVDers bevatten.
    De VVD heeft dus minder posten nodig om toch iedereen in de partij van een ruim inkomen te voorzien. Bovendien kunnen VVDers op elke post sneuvelen. Dat maakt het geheel heel flexibel.

    Dehnus
    Dehnus
    Gast
    23/10/2017 - 17:00 17:00

    Minister neger dobberen met rubber band kantoor op Middellandse zee

    Latest Posts

    Account

    U ZEI:

    OOK NIET TE MISSEN