More

  RECENTE POSTS

  7 dingen die even duur zijn als een jaar lang een PANDABEER LEASEN

  In Ouwehands Dierenpark zijn nu twee panda’s, geleased van China. Een jaar lang een panda leasen kost één miljoen eypo per stuk. *recordscratch* Laten we die zin eens opbreken. Een panda. Zo’n zwartwit beergeval dat bamboe knaagt. Een jaar lang. Dat zijn 365 dagen. Leasen. Dat is een synoniem voor ‘huren’, feitelijk. Kost. Wat je ergens voor moet betalen. Eén miljoen eypo. Dat is €1.000.000.

  Dat is nogal een hoop geld, vind je niet, ruim 114 euro PER UUR? (Hoeveel?!) En dat is dan alleen nog het leasebedrag van één panda. Wat wordt erover gezegd?

  De Nederlandse panda’s kosten Ouwehands Dierenpark jaarlijks 1 miljoen euro. Dat geld gaat naar China en wordt gebruikt om de diersoort in stand te houden. Daarnaast eten de panda’s per week zo’n 500 tot 600 kilo bamboe en heeft de dierentuin 7 miljoen moeten investeren in het pandaverblijf.

  Ouwehands Dierenpark gaat ervan uit dat deze kosten te kunnen terugverdienen doordat de panda’s meer bezoekers zullen trekken. Ook verhoogt Ouwehands de prijs van de toegangskaartjes. Hoe duur de kaartjes gaan worden is nog niet bekend.

  (Klik hier voor de bron van deze quote)

  Een jaar lang een panda leasen kost dus een MILJOEN eypo. Heb je enig idee wat je voor zoveel geld allemaal zou kunnen doen?

  1 20 eengezinswoningen in Zuid-Limburg kopen

  Dat is een wijkje. Serieus, de huizen kosten daar geen fluit. Je hebt al een eengezinswoning, met tuin en alles, voor minder dan een ton, echt! Vermoedelijk omdat geen hond er wil wonen, omdat er geen Nederlands gesproken wordt, of zo. Of die kutheuvels.

  2 33 mensen een jaarsalaris van 30k betalen

  Er zijn genoeg mensen die dolblij zouden zijn met een jaarsalaris van 30.000 euro. Of überhaupt een salaris. Of überhaupt geld. Van dat miljoen dat je anders aan het huren van een fokking PANDABEER besteedt, kun je dus 33 mensen een jaar betalen.

  3 100 Fiat Panda’s kopen en een eigen file starten

  Fiat Panda’s zijn echt heel lelijk, maar ze kosten dan ook niet enorm veel. Je kunt dus gewoon een eigen file beginnen, hoe gaaf is dat! En dan vooral niemand laten invoegen, want fuck mensen laten invoegen.

  4 Een zwembad vullen met cheeseburgers van de McDonalds

  Voor één euro krijg je bij de McDonalds een cheeseburger. Of een hamburger, maar wij vinden dat plakje plastic kaas wel een toegevoegde waarde hebben, dus die doen we erbij. Dan kopen we er een miljoen van en vullen we een zwembad, om er vervolgens in te duiken, gehuld in een bikini van duct tape.

  5 27 jaar elke dag naar de bioscoop

  27 jaar? Ja, maar dan moeten de prijzen natuurlijk niet stijgen. Als dat niet gebeurt, kun je tot 2044 elke dag naar de bios. Gaaf man. Als je nou niet in je eentje in die zaal wilt zitten, halveer dan het aantal jaren, dan kun je iemand meenemen. 13,5 jaar samen elke dag naar de film of een pandabeer huren. Dat lijkt me een makkelijke keuze!

  6 4000 maanden boodschappen doen (333 jaar lang)

  Dan gaan we nu even uit van een maandbedrag van 250 euro; een dagbudget van ongeveer 8,30 euro. Daar kun je met zijn tweeën best van leven, mits je het ook daadwerkelijk uitgeeft aan alleen eten en drinken natuurlijk. 333 jaar zijn wel 4 complete mensenlevens, een leven lang boodschappen.

  7 36 keer een wereldreis van een jaar maken en ALSNOG een huis in Zuid-Limburg kopen

  Ach, Retecool, nu maken jullie een geintje. 36 wereldreizen én een huis? We shit you not. Een wereldreis van een jaar schijnt tussen de 10 en 25k te kosten, dus gaan we even uit van 25k, wegens luxer. Je kunt dat geintje dus 36 jaar lang doen én dan alsnog een huis in Zuid-Limburg kopen!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Stefan
  Stefan
  Gast
  14/04/2017 - 11:20 11:20

  Tja Limburg, geef me dan toch maar zo’n Panda

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Stefan
  14/04/2017 - 12:29 12:29

  Limburg, da’s toch zo’n beetje het Friesland van Nederland?

  RubertoLucifer
  RubertoLucifer
  Gast
  14/04/2017 - 13:12 13:12

  Als ik mag kiezen tussen Limburg

  comment image

  en Friesland…

  comment image

  Dan geef mij toch maar die “kutheuvels” van Limburg. Veel mooier dan dat platte landschap.

  Monade
  Antwoord aan  RubertoLucifer
  14/04/2017 - 16:34 16:34

  Limburg boppe!

  /Zeg geen ‘kutheuvel’ maar ‘Venusheuvel’

  Weirdoinventor
  Lid
  14/04/2017 - 16:49 16:49

  Panda’s zijn net als goede hoeren: eigenlijk veel te duur, maar als ze ervoor willen neuken is dat het waard.

  Ome Mc
  Lid
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  14/04/2017 - 17:12 17:12

  JA MAAR DAT WILLEN ZE DUS NIET EN DAT IS NOU NET HET PROBLEEM WANT DIE LUIE ZWARTWITKIJKERS WILLEN NIKS ANDERS DOEN DAN OP HUN REET EEN BEETJE INEFFICIËNT BAMBOE TE LOPEN LEGGE VRETEN EN NIET MAAR DAN OOK VOORAL NIET NEUKEN EN DAAROM ZIJN ZE NU OP UITSTERVEN NA DOOD

  Rupert Hip
  Rupert Hip
  Gast
  Antwoord aan  Ome Mc
  14/04/2017 - 17:52 17:52

  Ome MC, je Caps Lock staat aan.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN